Wordt het huishouden u zwaar? Zou het u helpen wat extra ondersteuning te hebben bij het schoonhouden van uw huis? Wanneer u door het ouder worden, ziekte of een beperking ondersteuning nodig heeft: wij staan altijd voor u klaar.

Wat houdt huishoudelijke ondersteuning in?

Zorggroep Manna ondersteunt u bij uw huishoudelijk werk waar u dat nodig heeft. Schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, de badkamer en toilet reinigen, stof afnemen, de keuken schoonmaken doen wij dagelijks bij zo’n tweeduizend huishoudens in Twente. Maar ook kunnen we u ondersteunen in het organiseren van uw huishouden. We doen er alles aan om u thuis te blijven voelen in uw eigen huis.

Persoonlijk

Wij staan voor een persoonlijke benadering. De huishoudelijke hulp laten we aansluiten op uw wensen. We zorgen er voor dat u een ‘vaste’ hulp krijgt: een vertrouwd gezicht voor u. U krijgt een persoonlijke afsprakenmap met informatie en afspraken over de zorgverlening. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor vragen: 053 30 30 678.

Wist u dat u bij ons ook via internet kunt zien wanneer de hulp komt? Dat noemen wij ‘Caren zorgt’. Zo bent u altijd op de hoogte en het kost u niks extra’s.

Aanvragen en kosten

Huishoudelijke ondersteuning is per gemeente geregeld. Klik op uw gemeente om te zien hoe u huishoudelijke ondersteuning kunt aanvragen en wat de eventuele kosten zijn.

Huishoudelijke ondersteuning wordt o.a. aangeboden in: Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Twenterand, Losser, Oldenzaal en Tubbergen.

Vanaf januari 2018 leveren we ook huishoudelijke ondersteuning in de gemeenten Dinkelland, Haaksbergen, Rijssen-Holten en Wierden.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen