Wordt het huishouden u zwaar? Zou het u helpen wat extra ondersteuning te hebben bij het schoonhouden van uw huis? Wanneer u door het ouder worden, ziekte of een beperking ondersteuning nodig heeft: wij staan altijd voor u klaar.

Wat houdt huishoudelijke ondersteuning in?

Zorggroep Manna ondersteunt u bij uw huishoudelijk werk waar u dat nodig heeft. Schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, de badkamer en toilet reinigen, stof afnemen, de keuken schoonmaken doen wij dagelijks bij zo’n tweeduizend huishoudens in Twente. Maar ook kunnen we u ondersteunen in het organiseren van uw huishouden. We doen er alles aan om u thuis te blijven voelen in uw eigen huis. Benieuwd naar onze manier van werken? Bekijk het filmpje over huishoudelijke ondersteuning van Zorggroep Manna.

Persoonlijk

Wij staan voor een persoonlijke benadering. De huishoudelijke hulp laten we aansluiten op uw wensen. We zorgen er voor dat u een ‘vaste’ hulp krijgt: een vertrouwd gezicht voor u. U krijgt een persoonlijke afsprakenmap met informatie en afspraken over de zorgverlening. Daarnaast kunt u ons altijd bellen voor vragen: 053 30 30 678.

Wist u dat u bij ons ook via internet kunt zien wanneer de hulp komt? Dat noemen wij ‘Caren zorgt’. Zo bent u altijd op de hoogte en het kost u niks extra’s.

Aanvragen en kosten

Huishoudelijke ondersteuning is per gemeente geregeld. Klik op uw gemeente om te zien hoe u huishoudelijke ondersteuning kunt aanvragen en wat de eventuele kosten zijn.

Huishoudelijke ondersteuning wordt o.a. aangeboden in: Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Twenterand, Losser, Oldenzaal Tubbergen, Dinkelland, Haaksbergen, Rijssen-Holten en Wierden.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen