Skip to main content

“Ik ben blij dat ik huishoudelijke hulp heb, want ik kan zelf niet veel meer.”

Meneer en mevrouw Elferink ontvangen huishoudelijke hulp van Manna, omdat het te zwaar wordt om dit zelf te doen. Iedere week komt een huishoudelijk medewerkster van Manna langs om te ontzorgen. 

“Al heel mijn leven loop ik slecht en vanaf 2018 heb ik artrose. Ik ben blij dat ik huishoudelijke hulp heb, want ik kan zelf niet veel meer. Sinds een jaar komt Monique (Huishoudelijk Medewerker bij Manna) elke week en dat klikt goed. Om 10.00 uur houden we altijd even pauze en dan eten we een beschuitje met kaas of worst. Vorig jaar zijn we ook naar de Manna Picknick geweest. Dat was harstikke mooi”, zegt mevrouw Elferink.

Meneer Elferink: “Mijn vrouw kan niet veel meer. Ik leg daarom de dingen klaar voor de huishoudelijke hulp en haal de was van boven. De huishoudelijke hulp is goed geregeld vanuit Manna. Boodschappen doen mijn vrouw en ik nog zoveel mogelijk samen. Gelukkig is de winkel heel dichtbij, zodat ze dat stukje nog net zelf kan lopen.”

Huishoudelijk Medewerkster Monique vindt het prachtig dat zij meneer en mevrouw Elferink kan ondersteunen: “Ik heb heel wat adressen in de week, maar bij iedereen is het weer anders. Vooral het contact met de mensen maakt het tot de meest gezellige baan ever!”

Dit verhaal komt voor in