Zorggroep Manna biedt helpende hand

Geplaatst op 27 oktober 2017.

Vanaf 1 januari 2018 levert Zorggroep Manna huishoudelijke ondersteuning in 12 gemeenten; Almelo, Borne, Enschede, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Ook neemt zij van twee aanbieders de huishoudelijke ondersteuning over in Almelo, Tubbergen en Enschede.

Zorggroep Manna gaat naast de uitbreiding van het werkgebied ook groeien. Zorggroep Manna heeft een helpende hand geboden aan aanbieders die de gunning niet hebben gekregen. Van Familiehulp (onderdeel van Buurtzorg) in Enschede en ZorgAccent Huishoudelijke Hulp B.V. in Almelo en Tubbergen neemt zij de medewerkers en cliënten over.

Stabiliteit
De cliënten van ZorgAccent Huishoudelijke Hulp B.V. en Familiehulp kunnen vanuit Zorggroep Manna dezelfde, goede hulp verwachten. André Kok, bestuurder Zorggroep Manna: “We vinden het belangrijk dat relaties tussen medewerkers en cliënten zoveel mogelijk blijven bestaan. Dit wordt als waardevol ervaren, blijkt uit de praktijk. Hoewel de huishoudelijke ondersteuning aan verandering onderhevig is, willen we in samenwerking met gemeenten zorgen voor stabiliteit voor de medewerkers en cliënten.”

Ook cliënten en medewerkers van andere aanbieders die voor 2018 de gunning niet hebben gekregen, zijn van harte welkom bij Zorggroep Manna.

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen