Skip to main content

19 juni 2023

Manna sluit zich aan bij ‘Zorg voor de toekomst’

Het verduurzamen van de zorgsector is een belangrijk aandachtspunt bij Manna. Daartoe heeft Manna zich aangesloten bij het Green Deal-programma ‘Zorg voor de toekomst’. 

Green Deal is een samenwerking tussen verschillende partijen uit de zorgsector en de overheid en heeft als doel om de zorgsector te verduurzamen en te versterken. Manna is een zorggroep die zich richt op het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning aan kwetsbare doelgroepen. Door zich aan te sluiten bij de Green Deal ‘Zorg voor de toekomst’, wil de stichting de komende vier jaar haar bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zorgsector en het bevorderen van duurzaamheid en circulariteit in haar eigen organisatie.

Zorg voor de toekomst’ richt zich op verschillende aspecten van duurzaamheid in de zorg, zoals het verminderen van de CO2-uitstoot, het verminderen van de hoeveelheid afval, het gebruik van duurzame materialen en het bevorderen van een gezonde leefomgeving voor patiënten en medewerkers.

Op de foto ondertekenen Henri Drenthen (links) van Green Deal en Pieter Albracht (rechts), bestuurder van Manna, de overeenkomst.

Voor meer informatie over de Green Deal ‘Zorg voor de toekomst’, zie: https://www.smartwp.nl/nieuws/20221117-kick-off-green-deal-zorg-voor-de-toekomst-is-een-feit