Skip to main content

14 juli 2023

Manna biedt ook in 2024 huishoudelijke ondersteuning met persoonlijke aandacht

Vanaf 1 januari 2024 blijft Manna huishoudelijke ondersteuning bieden in de gemeenten; Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Tubbergen en Twenterand. Manna kreeg afgelopen week hiervoor de definitieve gunning. In Rijssen-Holten levert Manna ook huishoudelijke ondersteuning. De aanbesteding voor Almelo loopt nog en de uitkomst daarvan volgt in het najaar.

Bestuurder Pieter Albracht: “We zijn blij dat we de komende vijf jaar huishoudelijke ondersteuning met persoonlijke aandacht kunnen blijven bieden in deze gemeenten. We zien dat de huishoudelijk ondersteuner enorm van betekenis is bij cliënten. Het huis is schoon en op orde, maar ook de persoonlijke aandacht is van onschatbare waarde. Bij Manna vinden we verbinding met elkaar belangrijk, omdat dat het leven mooier maakt.”

De medewerkers van andere aanbieders die voor 2024 de gunning niet hebben gekregen, zijn samen met hun cliënten van harte welkom bij Manna. Bel 053-30 30 600.
Lees hier meer over de stappen.

Manna is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Zoek je een flexibele en betekenisvolle baan? Bekijk werkenbijmanna.nl of bel bovenstaand nummer.