Skip to main content

28 juni 2022

Uitreiking Manifest ‘Iedereen kan Present zijn’ aan wethouder Kampman

Afgelopen maandag 20 juni waren wij aanwezig bij de overhandiging van het manifest ‘Iedereen kan Present zijn’ namens Present en partners aan wethouder Kampman.

Met dit manifest wordt er aandacht gevraagd voor het geven en ontvangen van hulp. Iedereen heeft wel wat te bieden én iedereen heeft wel eens hulp nodig. Manna onderstreept het manifest, omdat wij vrijwilligersinzet van groot belang vinden. Manna heeft zelf 200 eigen vrijwilligers, maar werkt ook samen met andere externe partijen, waaronder Stichting Present.

De bijeenkomst vond plaats op het Stadhuis. Bij het overhandigen van dit manifest was een selectie van partners van Present aanwezig. Wethouder Arjan Kampman gaf in een korte speech aan dat hij het werk van Stichting Present en haar partners erg waardeert.  De inzet van vrijwilligers  is onmisbaar voor Enschede en haar inwoners  Organisaties zoals Present en de samenwerking met verschillende partijen hebben we nodig in Enschede en daarom neem ik met veel plezier en waardering dit manifest in ontvangst.”

Het was een waardevolle ontmoeting met de wethouder en andere partners. Op naar nog meer inzet van vrijwilligers in Enschede!

Vrijwilliger worden bij Manna? Kijk hier voor meer informatie.