Steek de handen uit de mouwen!

Geplaatst op 27 januari 2014.

Op 21 en 22 maart organiseert het Oranje Fonds haar jaarlijkse vrijwilligersactie: NLdoet. NLdoet is een unieke kans om extra handen in te zetten voor bijzondere activiteiten en extra aandacht aan cliënten te geven. Zorggroep Manna doet mee. Doet u ook mee?

Wij zijn van mening dat de toekomstige zorgvraag beter opgevangen kan worden als mensen later en minder gebruik maken van professionele zorg. Hiervoor is de inzet van vrijwilligers heel belangrijk. Vrijwilligers zijn vandaag de dag mondiger en willen vooral kortdurende klussen. NLdoet speelt daar op in.

Zorggroep Manna doet mee!

Daarom doet Zorggroep Manna ook dit jaar weer mee aan NLdoet. Ondanks de inzet van onze huidige actieve vrijwilligers zijn er nog klussen waarvoor extra handen nodig zijn. In De Wingerd organiseren we op zaterdag 22 maart een muzikale High Tea waarvoor we muzikaal talent zoeken en vrijwilligers die bewoners gezelschap willen houden. Op De Cypressenhof worden op vrijdag 21 maart plantenbakken voor in de patio’s gemaakt. Hiervoor zijn handige klussers welkom. Kijk op www.nldoet.nl voor de omschrijving van de klussen en schrijf u in.

Meer informatie?

Plantenbakken maken voor de patio’s voor bewoners van De Cypressenhof
Muzikale High Tea voor bewoners van De Wingerd

L.M.Schopman, februari 2014

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen