Bij de dagbesteding kun je ontdekken waar jouw sterke kanten liggen en werken we gericht aan doelen vanuit het zorgplan zodat je je kunt ontwikkelen in zelfredzaamheid en/of je deelname in de maatschappij kunt vergroten.

Het is ons doel je te laten ervaren hoe het is om bij verschillende projecten betrokken te zijn.. Door de dagbesteding kun je een positieve invulling geven aan je dag, je ontmoet andere mensen en je kunt beter je dag- en nachtritme volgen.

Hondentrainer

We hebben een hondentrainingproject. Er worden honden uit het asiel gehaald en deze worden getraind in alle basisvaardigheden. De groep en de honden staan onder supervisie van een gecertificeerde hondentrainer. Tijdens de training word je bewust van het effect van jouw houding op de hond, zoals bijvoorbeeld spanningen. Zo krijg je meer inzicht in je eigen handelen.

Creatieve dagbesteding

Bij de creatieve dagbesteding zijn we bezig met allerlei verschillende projecten. We maken onder andere portretten van emoties, sieradendoosjes, creatieve wanddecoraties et cetera. Belangrijk bij de creatieve dagbesteding is dat je leert creatief bezig te zijn en met anderen samen te werken.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen