Skip to main content

28 mei 2024

Wout Oldhoff nieuwe bestuurder Manna

Wout Oldhoff (60) wordt met ingang van 1 augustus 2024 de nieuwe bestuurder van Manna. De Raad van Toezicht is verheugd met de aanstelling van Oldhoff als bestuurder en opvolger van interim-bestuurder Liedy Vennegoor.

Wout Oldhoff heeft diverse bestuurs- en managementfuncties bekleed bij zowel profit- als non-profit organisaties. Op dit moment is hij directeur-bestuurder bij woon- en zorgcentrum de Vriezenhof in Vriezenveen. Vanuit die rol kent hij de regio en is hij goed ingevoerd in de zorg. Oldhoff is een betrokken en gedreven bestuurder met een groot hart voor de zorg en voor de mensen met wie hij werkt.

Berno Sauer, voorzitter Raad van Toezicht: “We zijn ervan overtuigd met Oldhoff een verbindende, strategische en gedreven bestuurder te hebben binnengehaald. Oldhoffs bestuurlijke vaardigheden en zijn ervaring met een veranderend complex zorglandschap maakt hem voor ons een passende kandidaat. Daarnaast hecht Manna zeer aan haar eigen identiteit en ook op dat punt zien wij dat de nieuwe bestuurder daar graag verder aan wil bouwen.”