Wonen in woongroep
Roombeek

Zelfstandig wonen met begeleiding en structuur zoals jij het wenst.

In de wijk Roombeek heeft Manna een woonvorm voor jongvolwassenen. Hier kun je wonen als je begeleiding kunt gebruiken bij het zelfstandig wonen.

Zelfstandig

In de woongroep Roombeek woon je zelfstandig. Je hebt je eigen appartement met sanitaire voorzieningen. Je leeft samen met gezinnen en stellen, de ‘kernbewoners’. Samen vorm je de woongroep. De kernbewoners helpen je met dagstructuur en het opbouwen van een sociaal netwerk. Naast deze begeleiding van de kernbewoners, ontvang je ook professionele begeleiding.

Begeleid wonen in woongroep Roombeek

De woongroep ligt in de wijk Roombeek. Winkels, het centrum en het centraal station zijn op loopafstand. De woningen van de woongroep zijn als een rijtjeshuis aan elkaar gebouwd. Er zijn zelfstandige ruimten maar ook gedeelde ruimten. Zo wordt er wekelijks gezamenlijk gegeten in woonkeuken. Ook in de sfeervolle gezamenlijke huiskamer worden regelmatig samen activiteiten gedaan. Ook is er een grote tuin en een meditatieruimte.

Voor wie?

Het wonen in woongroep Roombeek is voor jongvolwassenen (leeftijd 18-30 jaar) die zelfstandig willen wonen, maar hier graag in begeleid worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Jongvolwassenen die het moeilijk vinden hun dag te structureren.
  • Alleenstaande moeders.
  • Jongvolwassenen die begeleiding nodig hebben op weg naar zelfstandigheid

Informatie en aanmelden

Wil je meer weten over het wonen in Woongroep Roombeek of wil je je aanmelden? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 053-30 30 600.

Persoonlijke begeleiding