Als het thuis wonen steeds moeilijker wordt door de verzorging die u nodig heeft kunt u hulp krijgen van onze wijkteams. Helaas kan er een situatie ontstaat waarin ook dit niet meer voldoende is om prettig thuis te kunnen wonen. Een goede oplossing is het wonen in De Wingerd. U woont zelfstandig in één van onze ruime appartementen en kunt dag en nacht een beroep doen op professionele zorgverleners.

Locatie

U hebt uw eigen appartement in De Wingerd. De appartementen zijn geschikt om ook met uw partner te betrekken. In De Wingerd ligt op een prachtige locatie in Enschede: aan de rand van het Blijdensteinpark en op steenworpafstand van het levendige centrum. Alle voorzieningen, zoals winkel, kapper en bushalte zijn in of voor het gebouw te vinden.
De zorg wordt verleend door de professionele zorgteams van Manna. U heeft uw eigen contactpersoon en indien er sprake is van (mogelijke) vereenzaming is het mogelijk om overdag in één van de gezamenlijke huiskamers te zitten. In deze kamers (de Brem, Terebint en de Rank) wordt gezamenlijk gekookt, gegeten en activiteiten gehouden. Ook kunt u altijd de ontmoetingsruimte de Regenboog binnenlopen voor een praatje en een kopje koffie. Benieuwd naar het wonen in de Wingerd?

 

Meer weten?

U kunt hier meer lezen over het wonen in De Wingerd. Ook kunt u tijdelijk bij ons logeren. Meer informatie over aanvragen en kosten vindt u hier terug.
Wilt u liever in een persoonlijk gesprek uw vragen stellen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen: 053 30 30600.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen