Manna verhuurt veertien zelfstandige seniorenwoningen aan Hengelosestraat 363. Op hetzelfde terrein ligt kleinschalige woonvorm De Cypressenhof. Dit maakt deze woningen uitermate geschikt voor mensen van wie hun partner is opgenomen in De Cypressenhof.

Er zijn twee type woningen: de tussenwoning en de hoekwoning. Op de website www.woonz.nl vindt u meer informatie over deze woningen.

Indeling tussenwoning

Entree, ruime hal met opstelplaats voor scootmobiel, meterkast, trap naar eerste etage, trapkast en toegang tot de woonkamer en badkamer.

De woonkamer met open keuken is 3,90 meter bij 11 meter.

Doordat de slaapkamer (12m²) op de begane grond zit, bereikbaar vanuit de woonkamer en badkamer, hoeft u geen trap meer te lopen. Alle gemakken bevinden zich op de begane grond. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine tuin, voorzien van afsluitbare kast.

Op de eerste verdieping bevindt zich een multifunctionele ruimte. Door de twee grote dakramen is het een lichte ruimte waar bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer te realiseren is.

Indeling hoekwoning

Entree, ruime hal met opstelplaats voor scootmobiel, meterkast, trap naar eerste etage, toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer.

De woonkamer met open keuken is ruim 6×5 meter. Naast een royaal keukenblok beschikt de woonkamer over een inbouwkast.

Doordat de slaapkamer (12m²) op de begane grond zit, hoeft u geen trap meer te lopen. Alle gemakken bevinden zich op de begane grond. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine tuin, voorzien van afsluitbare kast.

Op de eerste verdieping bevindt zich bergruimte en een grote slaap-/hobbykamer (25m²). Door de grote ramen is het een lichte en prettige ruimte.

Huurprijzen en voorwaarden

Zorggroep Manna heeft regelmatig woningen te huur aan De Cypressenhof. U komt in aanmerking voor een woning als u tenminste een indicatie voor huishoudelijke zorg (WMO) heeft.

De huurprijs van de woningen liggen tussen de €630,- en €700,- euro (afhankelijk van het type woning). Een carport is los bij te huren.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen