Activiteiten

Een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten

Activiteiten verzorgingshuis

Activiteiten in de Wingerd

Naast verzorging en verpleging is er in het verzorgingshuis ook ruimte voor ontspannende en vormende activiteiten. De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers verzorgen met veel passie een breed aanbod aan leuke activiteiten. Voorbeelden van activiteiten die worden georganiseerd:

  • Spelmiddag
  • Handwerken
  • Culinaire activiteiten
  • Bloemschikken
  • Bewegingsactiviteiten

Kerkdiensten

Wanneer u niet in staat bent de kerkdiensten van uw eigen kerk bij te wonen, hebben wij voor u een alternatief. In de meeste gevallen kunt u in uw eigen appartement naar uw ‘ eigen’ kerkdiensten luisteren. Elke week wordt er in de ontmoetingsruimte een weekopening en weeksluiting gehouden. Deze bijeenkomsten worden aangekleed door muziek, zang en vieringen rond de feestdagen. Ook wordt er regelmatig door een aantal kerken een dienst georganiseerd in de ontmoetingsruimte. Omdat wij begrijpen dat uw geloof nog steeds belangrijk is voor u.

Dagbesteding
We hebben huiskamers beschikbaar die worden gebruikt voor dagbesteding voor mensen die nog thuis wonen. Dagbesteding kan een verlichting van de mantelzorg betekenen. Ook kan degene die de dagbesteding bezoekt alvast wennen aan de locatie, mocht iemand daar in de toekomst graag willen wonen. In overleg kan worden afgestemd op welke dagen en in welke huiskamer kan worden aangesloten.

We hebben in de Wingerd een ontmoetingsruimte waar wij mensen uit de wijk graag begroeten. U kunt hier terecht voor een kopje koffie; u kunt ook aansluiten bij de weekopening en sluiting op maandag en vrijdag. Daarnaast is het mogelijk tegen een geringe vergoeding aan te sluiten bij allerlei andere activiteiten. Wij informeren u graag hierover.

Woonruimte

Benieuwd naar hoe de appartementen in ons verzorgingshuis eruit zien? Klik hier voor informatie over de appartementen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over wonen in het verzorgingshuis van Zorggroep Manna? Klik op praktische informatie verzorgingshuis, of maak gebruik van het menu aan de linkerkant van deze pagina. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op 053 – 30 30 600.

Activiteiten Zorggroep Mannamanna-klein-9961

manna-breed-0971