Wordt thuis wonen steeds moeilijker? Of heeft u graag altijd professionele zorg bij u in de buurt, maar wilt u nog wel graag zelfstandig wonen? Dan is een verzorgingshuis voor u een goede optie. Manna heeft een verzorgingshuis waar u zelfstandig in een eigen woning woont en waar 24 uur per dag een zorgmedewerker in de buurt is.

Wonen in een verzorgingshuis

Wonen in een verzorgingshuis betekent dat u alleen of met uw partner een appartement bewoont. U bent geheel zelfstandig, maar kunt wel dag en nacht een beroep doen op verzorgenden.

De gezelligste huiskamers van Twente

De gezelligste huiskamers van Twente vindt u bij Manna: de Terebint, de Rank en de Brem. Deze huiskamers zijn voor bewoners die behoefte hebben aan dagstructuur. In deze huiskamers is altijd verzorgend personeel aanwezig. Samen wordt er gekookt, gegeten en worden er activiteiten gedaan. Hierdoor wordt eenzaamheid voorkomen en kunnen de bewoners genieten van de kleinigheden van het leven. Ook is er de ontmoetingsruimte en Grand Café de Regenboog. U kunt altijd binnenlopen voor praatje en een kopje koffie.

Dagelijks leven in een verzorgingshuis

Benieuwd naar hoe het dagelijks leven in het verzorgingshuis eruit ziet? Klik hier voor informatie over wonen in het verzorgingshuis of klik hier voor informatie over activiteiten in het verzorgingshuis.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over wonen in het verzorgingshuis van Manna? Klik op praktische informatie verzorgingshuis of maak gebruik van het menu aan de linkerkant van deze pagina. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op 053 – 30 30 600.

manna-breed-2675

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen