Skip to main content

Wijkverpleging in Hengelo of Enschede

24/7 beschikbaar

Gedreven en betrokken teams

Persoonlijke aandacht voorop

Zorg bij jou thuis

Manna biedt vele mogelijkheden voor zorg thuis. Denk hierbij aan wijkverpleging, huishoudelijke hulp bij jou thuis of ambulante begeleiding.

Onze wijkverpleging is actief in Enschede en Hengelo. Daar bieden wij o.a. dementiezorg, wondzorg, palliatieve zorg en meer…

Woont u in Enschede of Hengelo en heeft u zorg nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de ondersteuning en hulp die u thuis nodig heeft. Bijvoorbeeld dagelijkse persoonlijke hulp, zoals het helpen met steunkousen, douchen en wassen.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Met de wijkverpleging van Manna kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Wijkverpleging van Manna is er voor iedereen die voor korte of lange tijd zorg nodig heeft.

Manna biedt zowel hoog als laag complexe zorg. We werken met 7 gedreven en betrokken teams in Hengelo en Enschede.

Wij bieden personenalarmering, waarmee u snel hulp kunt oproepen als dat nodig is. Ook geestelijke verzorging is bij ons een optie. U kunt in gesprek over levensvragen. Het geestelijk welzijn vinden wij net zo belangrijk als lichamelijke zorg, want goede geestelijke zorg kan positief werken, waardoor er lichamelijke en geestelijke verlichting ontstaat.  

Zowel hoog als laag complexe zorg

Manna biedt ook zorg op afstand: met beeldzorg heb je direct en persoonlijk (oog)contact met een begeleider, verpleegkundige of verzorgende. Gewoon via een tablet, smartphone of ander beeldscherm bij jou thuis.

U wilt het liefst alles blijven doen zoals u gewend bent. Er zijn vele hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen. Daarin denken wij graag mee en adviseren wij u. Het aanvragen van hulpmiddelen gebeurt vervolgens via de gemeente.

Vanuit Manna bieden wij aanvullende zorg voor herstel en welbevinden. Complementaire zorg wordt gegeven naast de zorg die u van ons ontvangt. Het doel is om bij te dragen aan uw herstel en welbevinden. Welbevinden staat voor gezondheid om lichamelijk, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel gebied.

Is er dementie vastgesteld bij u of iemand binnen uw familie? Ook dan staan wij voor u klaar. Manna biedt woonplekken waar u met dementie veilig kunt wonen.

Wijkverpleging van Manna. Hoe gaat het in z’n werk?

Meld u bij Manna

Meld u bij Manna en geef aan dat u graag zorg wilt ontvangen. Bel naar de receptie van Manna voor meer informatie of mail naar info@zorggroep-manna.nl.

Manna neemt contact met u op

We bespreken kort telefonisch wat de zorgvraag is en of er ruimte is binnen het wijkteam. 

Huisbezoek

We plannen een huisbezoek, waarna u zorg kunt ontvangen vanuit Manna.