Wensen uit laten komen

Geplaatst op 23 mei 2016.

In het vorige bericht hebben we aangegeven dat in het totaal 104 wensbriefjes zijn ingestuurd en dat we inmiddels de beste en leukste wens hebben geselecteerd. Dat klopt, maar we hebben niet 1 maar 2 winnaars geselecteerd en proberen de komende tijd zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Trots op ons gebouw – Iris Verweij

Iris Verweij werkt in De Wingerd en wil graag trots zijn op haar gebouw. Haar wens is dat zowel bewoners als het personeel met veel plezier over de gangen van De Wingerd lopen. Door gebruik te maken van mooie en frisse kleuren en de aankleding per gang met foto’s te baseren op verscIris en Henkhillende thema’s, verwacht Iris het pand huiselijk, modern en herkenbaar te maken.

We  onderzoeken momenteel in hoeverre we tegemoet kunnen komen aan deze wens. Over een tijdje geven we een graag een tussenstand. Hiernaast zie je een fotomoment waarbij Iris een bloemetje in ontvangst neemt van Henk Hemink.

 

Medewerker van de maand – Mirjam van de Berg

De tweede wens die we willen laten uitkomen is van Mirjam van de Berg. Mirjam stelt voor om een medewerker van de maand te benoemen en deze medewerker te belonen met een bloemetje. In overleg met Mirjam hebben we de wens iets bijgesteld en vanaf nu zetten we elke maand een medewerker in het zonnetje. Dit doen we volstrekt willekeurig, maar uiteraard proberen we wel zo breed mogelijk binnen de organisatie kijken.

Door middel van een interview maken we niet alleen kennis met deze collega, maar horen we ook graag of deze collega een ambassadeur is van Zorggroep Manna en op welke momenten hij/zij dit uitdraagt. Binnenkort lees je het eerste interview.

Iris en Mirjam, dank voor jullie inzending en van harte gefeliciteerd!

 

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen