Week tegen eenzaamheid

Geplaatst op 5 oktober 2021.

Manna organiseert in de Week tegen Eenzaamheid (30 september – 7 oktober 2021) allerlei activiteiten.

Manna werd vertegenwoordigd door Monique Beernink tijdens de landelijke startbijeenkomst Week tegen Eenzaamheid. Op het programma stonden: o.a. minister Hugo de Jonge en leden van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid, wetenschappers en initiatiefnemers om samen te spreken over het aanpakken en bespreekbaar maken van eenzaamheid.

Manna Wasstraat
Medewerkers uit de ondersteuning gaan de handen uit de mouwen steken voor bewoners van de Cypressenhof en De Wingerd. Er wordt een heuse wasstraat voor rollators, rolstoelen en hulpmiddelen georganiseerd. Dat deze na afloop schoon en blinkend zijn, is mooi meegenomen, maar natuurlijk gaat het er vooral om de ontmoeting en gezelligheid met elkaar.

Maatje
Alle cliënten ontvangen van ons deze week een kaartje per post, waarin we terugblikken op de fijne picknick. Via dit kaartje kunnen cliënten ook aangeven of ze een vrijwillig maatje wensen of zelf iets kunnen betekenen voor een ander. We hopen zo mooie verbindingen te kunnen maken.

Lijkt het u ook leuk om als vrijwilliger gekoppeld te worden aan een cliënt die eenzaamheid ervaart? Meldt  u dan bij één van de vrijwilligerscoördinatoren van Manna: Hetty Verdouw of Ruth Dam.

Boekje Eenzaamheid snappen in drie snelle stappen
Alle collega’s ontvangen digitaal het handige kleine boekje Boekje Eenzaamheid-snappen-in-drie-snelle-stappen-definitief Jeannette Rijks

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen