Waarnemen (deel)taken Teamcoach – Wijkverpleging (april t/m december 2020, minimaal 8 uur/week)

Geplaatst op 2 april 2020.

Ben jij toe aan een leuke uitdaging, waarmee jij een mooie inhoudelijke verdieping kunt geven aan jouw werk, en tegelijkertijd jouw collega’s in de wijkteams kunt ondersteunen? Lees dan vooral verder!

Waarom deze tijdelijke opdracht?

Vanwege het opstarten van een project in de Begeleiding komt een aantal taken van de huidige teamcoach in de wijkverpleging vrij te vallen. Daarom zijn we nu op zoek naar een collega die deze noodzakelijke taken wil waarnemen tot en met eind 2020.
Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid. In de praktijk stem je wekelijks af met de teamcoach over de voortgang van de taken. Je wordt dus ondersteund en gecoacht in de uitvoering van de taken.

Wat ga je doen?

  • Administratieve ondersteuning voor de wijkteams: uren fiatteren en meldingen rondom gezondheid – en verzuim verwerken in ADP etc;
  • Samenwerken met Manna Ondersteuning en wijkteams: signaleren en verbeteren van zorgprocessen in samenwerking met collega’s binnen de verschillende afdelingen in de Manna Ondersteuning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan processen waar ICT, Facilitair, P&O en de Zorgadministratie bij betrokken zijn. Je bent de brugfunctie tussen de wijkteams en de ondersteunende diensten en vertaalt processen naar de praktijk;
  • Coaching voor wijkteams: jij sluit aan bij werkoverleggen, kata’s en andere teamoverleggen. In deze overleggen ben je in staat om vanuit een coachende houding de wijkteams verder te helpen.

Wanneer moet je vooral reageren?

  • Als je werkzaam bent in de wijkverpleging van Manna;
  • Als je toe bent aan extra en nieuwe taken binnen de wijkverpleging;
  • Als je werkt en denkt op minimaal HBO-V niveau;
  • Als je goed in staat bent om met collega’s samen te werken vanuit de verbinding;
  • Als je digitaal onderlegd bent en snel leert om met diverse softwaresystemen te werken;
  • Als je vooral zin hebt in deze opdracht en het zorgt voor een glimlach op je gezicht!

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Stuur je motivatiebrief en CV vóór vrijdag 10 april 2020 naar de afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. De sollicitatiegesprekken met Simone ten Hove, Liesbeth de With/Michael Neijs staan in eerste instantie gepland op donderdag 14 april 2020. In overleg kunnen de gesprekken eerder ingepland worden.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen