Verzorgende IG – de Rank (Uren in overleg)

Geplaatst op 5 april 2019.

Zorgteam de Rank

Jij hebt een uitdagende rol in de zorg! Als Verzorgende IG ga je werken in een redelijk nieuw  team op onze locatie de Wingerd in Enschede. Als team ben je samensturend en heb je samen de verantwoordelijkheid. Je werkt slagvaardig waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen!

Het team biedt  zorg aan zowel cliënten met somatische als psychogeriatrische zorgvraag. Deze combinatie maakt de groep vernieuwend en uitdagend. De zorg zal hierdoor afwisselend zijn maar kan ook veel van je vragen. We zoeken dan ook collega’s die het leuk vinden om niet alleen in een nieuw te vormen team te werken maar ook een bijdrage te leveren in deze nieuwe vorm van zorgaanbod. Onze bewoners beschikken allen over een eigen appartement  maar kunnen de dag ook doorbrengen binnen de huiskamer van de Rank.  De zorg wordt geleverd op een kleinschalige basis waarbij de groepsgrootte  6 a 10 cliënten omvat.

Wat houdt de functie in?

 Een Verzorgende IG levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Je hebt daarnaast een rol in het meedenken in het verbeteren van het zorgproces binnen je team en de locatie. Je onderhoudt contacten met naasten en andere disciplines.

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende IG.
  • Bij voorkeur ervaring met cliënten met een 6vv indicatie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig en in staat om in te spelen op veranderingen in zorgvragen en wisselende groepssamenstelling.
  • Assertief en kritisch met een goed vermogen tot (zelf-)reflectie
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten
  • Inzetbaar in weekenden
  • Aansluiting bij onze identiteit met een christelijke levensovertuiging.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT.

Enthousiast?

Reageren kan door tot 15 april je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Esther Vos en Lianne Gerritsen, VIG De Rank  bereikbaar via 053-3030600 of per mail.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen