Verzorgende 3IG (tussen de 16 en 28 uur)

Geplaatst op 23 april 2019.

Werken bij  Manna

Bij  Manna werken we in kleine teams. Deze teams hebben veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Werken bij Locatie Cypressenhof

De Cypressenhof is een locatie met verpleeghuiszorg. Er is plek voor 27 bewoners en er zijn 3 huiskamers met elk hun eigen uitstraling (klassiek, jaren 50/60, woonkeuken). In ons dagelijks werken is de herinnering van de bewoner ons vertrekpunt.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende IG levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Je hebt daarnaast een rol in het meedenken in het verbeteren van het zorgproces binnen dit nieuwe team. Het team zal worden geschoold op het gebied van dementie en probleemgedrag en tevens zal er teambuilding worden ingezet bij het opstarten van het team.

Wat vragen wij?

• Een gediplomeerd Verzorgende IG
• Goede communicatieve vaardigheden
• Stressbestendig en in staat om in te spelen op veranderingen in zorgvragen en wisselende groepssamenstelling.
• Assertief en kritisch met een goed vermogen tot (zelf-)reflectie
• Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
• Inzetbaar in nachtdiensten, maar ook flexibel tussen 7.00 en 23.00 uur

Wat hebben wij jou te bieden?

Het aantal uren is bespreekbaar tussen 16 en 28 uren per week. Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT.

Enthousiast?

Stuur voor 1 mei je sollicitatie en CV naar afdeling P&O, po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij het team Cypressenhof bereikbaar op nr. 053-4844485 of per mail po@zorggroep-manna.nl. De sollicitatiegesprekken zullen maandag 6 mei, ’s middags, plaatsvinden.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen