Verzorgende 3IG – Hengelo Zuid (15 uur)

Geplaatst op 12 februari 2020.

Als Verzorgende 3IG maak je onderdeel uit van een zelfstandig team in de wijkverpleging in Hengelo-Zuid.

Al onze zorgteams zijn samensturend en hebben daardoor veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Organisatievisie Manna

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende 3IG in de wijkverpleging levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Wat zoeken wij?

• Je bent minimaal gediplomeerd Verzorgende 3IG;
• Je houdt van je werk;
• Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten;
• Je bent ook in drukke tijden beschikbaar;
• Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden;
• Je kunt methodisch redeneren en rapporteren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een contract voor een jaar, in een stabiel team met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,44% en een actieve personeelsvereniging.
Wil je ervaren of de wijkverpleging bij jou past? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Lineke Huizing, wijkverpleegkundige, bereikbaar via 053-3030600.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen