Verpleegkundige (16 tot 20 uur)

Geplaatst op 24 april 2019.

Stel je voor: je wordt dement. Je bent vergeetachtig en voelt je niet op je gemak. (Her)kent je bekenden niet meer. Dan wil je een vertrouwde omgeving. Je wilt iemand hebben op wie je elke dag kunt vertrouwen. Wij zoeken verpleegkundigen op wie bewoners met dementie voor de volle 100% kunnen vertrouwen. Iemand bij wie hun zorg in goede handen is.
Kunnen onze bewoners op jou steunen? Ben jij een professional die persoonlijke aandacht geven (en ontvangen) ontzettend belangrijk vindt, kwaliteit van zorgverlening garandeert en een prettige teamgenoot is? Lees dan vooral verder.

Werken bij Manna, locatie Cypressenhof

In de Cypressenhof kom je te werken binnen een team met veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om meerdere competenties aan bod te laten komen. De Cypressenhof is een locatie met verpleeghuiszorg. Er is plek voor 27 bewoners en er zijn 3 huiskamers met elk hun eigen uitstraling (klassiek, jaren 50/60, woonkeuken). In ons dagelijks werken is de herinnering van de bewoner ons vertrekpunt. Het werk bestaat uit het verlenen van zorg volgens het zorgleefplan. Hier horen ook verpleegtechnische en coördinerende handelingen bij.
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Je bent zowel werkzaam binnen het zorgteam als ook het overstijgende intramurale verpleegkundig team. Dit team heeft als kerntaak om een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kwaliteit van zorg.

Je bent eerste aanspreekpunt voor de arts. Binnen kantoortijden ben je verantwoordelijk voor de triage voor de 3 woningen van de Cypressenhof en voert daar waar nodig interventies uit aan de hand van vastgestelde triageprotocollen.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4/5. Je sluit optimaal aan bij onze identiteit met een christelijke levensovertuiging.

Voor het werken als verpleegkundige in een zelfsturend team verwachten we dat je:
– BIG-geregistreerd bent;
– Beschikt over relevante vakkennis;
– Ervaring met revalidatiezorg is een pré:
– Meerjarige ervaring in de verpleging van mensen met een dementieel ziektebeeld;
– Zorgactiviteiten goed kunt coördineren;
– Flexibel inzetbaar bent in alle diensten;
– Je team inspireert, stimuleert en motiveert;
– Feedback kunt geven en kunt ontvangen;
– Initiatief durft te nemen;

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een goede werksfeer in een kleine organisatie met een platte structuur met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 40/45 conform de cao VVT afhankelijk van het niveau en de werkervaring. Contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast?

Reageren kan door voor 6 mei 2019 een motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Gerda Middelwijk (verpleegkundige) of Juuleke ter Avest (teamcoach), te bereiken op 053-4844465.
Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de indiensttreding.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen