Wijkverpleegkundige (Enschede Noord)

Geplaatst op 2 januari 2020.

Team Enschede Noord is op zoek naar een enthousiaste en betrokken wijkverpleegkundige. Onze wijk bestaat uit verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën, zorgvragen zijn hierdoor erg divers. Het team is een hecht en fijn team, samensturend, waarbij de wens van de cliënt voorop staat.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundige in de wijk houd je je bezig met de behoefte van de cliënten, levert en coördineert de zorg volgens het zorgleefplan. Je signaleert en adviseert cliënten bij het veranderen van hun gezondheid. Je bent betrokken bij de cliënten en naaste familie en/of mantelzorgers. En je denkt mee bij het verbeteren van de zorg en processen binnen het team.

Werkomgeving

Wij werken met een samensturend team, er is veel vertrouwen in de professional bij Manna, zodat wij veel vrijheid ervaren om de zorg zodanig te organiseren zodat deze goed aansluit bij de behoeften en wensen van de cliënt. Manna is een middelgrote organisatie, zodat er ruimte is om mee te denken over de organisatie van de zorg. Er is een VAR (verpleegkundige adviesraad), waarin nog plekken vrij zijn. Ook is er eventueel plek voor jou in de werkgroep Zorgtechnology.
Ons team staat bekend als een goed team voor leerlingen/stagiaires. Wij blinken uit in het begeleiden hiervan. De kwaliteit van zorg voor onze cliënten staat voorop, maar wij houden op zijn tijd ook van een gezellig teamuitje.

Wat vragen wij?

• Een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 5
• Ben je een verpleegkundige in het laatste jaar van je opleiding (HBO-V) , dan mag je ook solliciteren
• Goede communicatieve vaardigheden
• Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
• Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Wat hebben wij jou te bieden?

• Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
• Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
• Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
• Een salaris conform de cao VVT, functiegroep FWG 50 (indien in het bezit van een diploma)
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 7,4%, eventueel gebruik van een e-bike en een actieve personeelsvereniging.

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie voor 16 januari 2020 te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Iris Gonet of Bregje Stuart, wijkverpleegkundigen, bereikbaar via 053-3030600.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen