Verpleegkundige – Hengelo Zuid (24 uur)

Geplaatst op 20 mei 2020.

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zorgteam Hengelo-Zuid

Zorgteam Hengelo Zuid van Manna is een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team dat op zoek is naar collega’s Verpleegkundigen om het team te versterken. Het team hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. Er wordt weliswaar zelfstandig gewerkt, maar men staat er nooit alleen voor.
Het verminderen van eenzaamheid is een belangrijke pijler in ons werk en we verwachten dat je hierin een positieve bijdrage wilt leveren.
Het kantoor is gevestigd in gezondheidscentrum Het Kompas. Hier werken we multidisciplinair samen met o.a. huisartsen, fysiotherapie, ergotherapie en nog veel meer. Iedere werkdag is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de gezamenlijke koffie- en lunchpauze. Wij investeren graag in het onderhouden van goede contacten met de verschillende disciplines.

Organisatievisie Manna

Wij leveren ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundige in de wijk houd je je bezig met de behoefte van de cliënten. Je signaleert veranderingen in zorgvragen, levert en coördineert de zorg volgens het zorgplan. Je bent betrokken bij de cliënten, naaste familieleden en mantelzorgers. Het oppakken van een teamrol en meedenken bij het verbeteren van de zorg en processen binnen het team, zullen je werk afwisselend maken.

Wat zoeken wij?

• Je bent minimaal gediplomeerd Verpleegkundige
• Je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar in verschillende diensten (ochtend-/middag-/avond- en weekenddiensten), ook tijdens vakantieperiodes
• Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden
• Je vindt methodisch redenen en rapporteren belangrijk en handelt hiernaar
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel gericht op de cliënt, collega’s en andere disciplines
• Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten
• Het multidisciplinair samenwerken is jou op het lijf geschreven, dit zie je als een uitdaging
• Het is een pré als je ervaring hebt in de wijkverpleging, maar niet essentieel

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een gemoedelijke werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, bieden we jou een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling, een salaris conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden en een actieve personeelsvereniging. De onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT.
Een keer meelopen in de wijkverpleging is ook een mogelijkheid. Neem hiervoor contact op met ons zorgteam via 053 – 3030 621.

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kan je terecht bij Lineke Huizing, wijkverpleegkundige, telefoon 06 – 39231106.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen