(Team)coach Zorg & Welzijn (20 uur per week)

Geplaatst op 1 mei 2019.

Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. Wij doen ons werk Uit Liefde! Ons gewaagde doel is: Manna in 2022: Bij ons voelt niemand zich eenzaam! In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Wat houdt de functie in?

Binnen Manna vinden we het belangrijk om samensturend te werken. Deze ontwikkeling is volop bezig, maar is zeker nog niet uitontwikkeld. Een team van drie coaches ondersteunt deze ontwikkeling. Elke coach heeft een eigen afdeling of locatie waarvoor zij/hij primair verantwoordelijk is. Eén van deze functies is nu vacant.

In de functie ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het ontwikkelingsproces van een aantal intramurale teams. Jij stimuleert verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap bij teams en teamleden. Elke werkdag ga je ervoor om het beste uit teams en collega’s te halen. Dit doe je door hun kwaliteiten te versterken en hun vaardigheden goed in te zetten. Je behoudt daarbij het teamoverzicht zodat processen soepel verlopen. Je maakt hierbij gebruik van de kernwaarden en kernkwaliteiten van Manna. Door jouw veelzijdigheid schakel je makkelijk tussen verschillende rollen: van sturend, instruerend en controlerend, tot begeleidend, ondersteunend en inspirerend.

Wat vragen wij?

• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding of hebt minimaal HBO- werk en denkniveau vanuit een zorggerichte opleiding.
• Je bent een kei in het laten opbloeien van teams zodat onze cliënten uitstekende zorg krijgen.
• Ervaring als coach en kennis van de doelgroep van Manna is gewenst.
• Je hebt een visie op samensturend werken en weet dit in de praktijk toe te passen.
• Tevens is kennis en inzicht in de markt en relevante maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen vereist.
• Je sluit optimaal aan bij onze identiteit met een christelijke levensovertuiging.
• Je omarmt de kernwaarden van Manna: gelijkwaardig, betrouwbaar, verbindend en geloof in wat je doet. Je hebt oog voor het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van je werk.

Wat hebben wij jou te bieden?

• een salarisinschaling in FWG 55 van de cao VVT. Afhankelijk van ervaring wordt hierin het salaris bepaald.
• een veelzijdige, uitdagende baan in een platte informele organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Enthousiast?

Wanneer je enthousiast bent over deze functie en met energie wil werken aan de verdere ontwikkeling van Manna dan ontvangen wij graag een heldere motivatie en een beknopt cv van je. Dit kun je sturen naar: po@zorggroep-manna.nl. Doe dat vóór 15 mei 2019. De gesprekken vinden plaats in de week van 20 mei 2019. Voor vragen kun je contact opnemen met Simone ten Hove, manager tel. 06-43833810.
De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen