Senior Begeleider (Locatie Annastraat / Burg. Jacobsstraat) 16-28 uur

Geplaatst op 6 juli 2020.

Je kunt in het dagelijks leven op diverse manieren vastlopen. De gevolgen van het vastlopen worden vaak zicht- en voelbaar op het gebied van wonen, werk,  dag invulling, gezondheid, sociale relaties en/of financiën. Het team Begeleiding van Manna biedt integrale professionele ondersteuning en begeleiding op al deze  ‘‘leefgebieden” voor iedereen vanaf 18 jaar met een hulpvraag in de thuissituatie en/of beschermd en begeleid wonen.

Ben jij een ervaren begeleider, die stevig in de schoenen staat, grenzen kan stellen en bewaken, mensen in hun waarde kunt laten en beschikt over een flinke dosis humor? Lees dan vooral verder.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Begeleid wonen (24 uurs zorg)
Voor onze locatie aan de Annastraat / Burg.  Jacobsstraat in Enschede zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s die samen met ons willen werken met het begeleiden van een complexe doelgroep. In deze locatie leveren we begeleid wonen aan (jong)volwassenen met diverse achtergronden waarbij de cliënt centraal staat. We vinden het belangrijk dat de cliënt in eerste instantie begeleiding krijgt, maar vooral leert om op eigen benen te staan. Het wooncomplex bestaat uit 20 studio’s/appartementen waarin vanuit een toegankelijke sfeer begeleiding aan de cliënten wordt aangeboden.

De locatie werkt met dagdiensten van 9.00 uur tot 17.00 uur en laat/slaap diensten van 17.00 tot 9.00 uur.

Wat houdt de functie in?

Als Senior begeleider heb je een diverse caseload. De problematieken kunnen uiteen lopen van cliënten met autisme, verslaving, LVB, multliproblematiek, psychosociale of psychiatrische ziektebeelden. Je kunt hierdoor te maken krijgen met complexe en onvoorspelbare situaties. Je wordt geacht om in crisissituaties adequaat te kunnen reageren  (alternatieven en adviezen aandragen) en te ondersteunen bij tegengestelde belangen en behoeften. Je biedt structuur, ondersteuning, een luisterend oor en werkt aan de doelen volgens het begeleidingsplan. Ons doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk worden en de regie over hun leven zoveel mogelijk terug krijgen. In deze functie begeleidt je cliënten in hun eigen huis.

Door een nieuwe situatie binnen Manna is het de bedoeling dat je vanuit je functie meebouwt aan sterke werkprocessen en een samensturend team. Je hebt vanuit de verandering zelf invloed op het neerzetten van een prachtige locatie.

Wat vragen wij?

Bij ons staan vier kernwaarden centraal. Je werkzaamheden doe je vanuit deze kernwaarden: Gelijkwaardig, betrouwbaar, verbindend en geloof in wat je doet.

In de samenwerking met je team sta je open in het geven en ontvangen van feedback, ben je positief ingesteld, altijd bereidt je collega te ondersteunen.  Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 4.

Wat bieden wij?

Het contract, met een vaste urenomvang, wordt in eerste instantie geboden voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris conform cao VVT in FWG 40 (€2.007,97 – €2.971,05). Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Solliciteren

Herken jij je in het bovenstaande vacature? Reageren kan door 20 juli een motivatie en cv te mailen naar po@zorggroep-manna.nl.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen