Opleidingsplaats Verzorgende 3IG 20-24 uren per week

Geplaatst op 8 januari 2019.

Manna biedt ondersteuning en persoonlijke aandacht vanuit een christelijke basis aan iedereen. We leveren verpleging en verzorging vanuit samensturende teams in de wijkverpleging, het verzorgingshuis en kleinschalig wonen.

Wat houdt de functie in?

Als Verzorgende IG in opleiding combineer je leren en werken in een traject van een of twee jaar. Daarbij start je in de wijkverpleging. Gedurende je opleiding ga je steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen, begeleiden en verzorgen volgens het zorgleefplan, met aandacht voor het netwerk rondom de cliënt. Je werkt met cliënten met diverse achtergronden en zorgvragen.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar de beste zorg voor de ouder wordende mens. Je hebt het diploma Helpende Zorg & Welzijn of een MBO-diploma niveau 3 en ruime werkervaring in de zorg. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om te reflecteren op je eigen ontwikkeling. Voor het werken in de wijkverpleging is een rijbewijs een pré.

Wat bieden wij?

De opleiding start in februari 2019. Naast je dienstverband ga je een dag per week naar school. Een capaciteitentoets en taal & rekenen toetsen maakt deel uit van de selectie. Gedurende je opleiding doe je ervaring op in zowel de wijkverpleging als de intramurale zorg.

Solliciteren

Wil jij je graag ontwikkelen als verzorgende en ben je bereid om in jezelf te investeren door het volgen van deze opleiding? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Stuur een heldere motivatie en CV uiterlijk maandag 14 januari naar po@zorggroep-manna.nl  Het selectiegesprek wordt op korte termijn gepland (donderdag 17 januari).

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen