Manager Zorgschakel Enschede

Geplaatst op 31 juli 2018.

In de Coöperatie Zorgschakel Enschede werken vier zorgaanbieders Liberein, Livio, de Posten en Zorggroep Manna intensief samen, waardoor zowel de kwaliteit als de continuïteit van specialistische zorg voor cliënten (zowel intra- als extramuraal) gegarandeerd wordt. Binnen de coöperatie maakt men gebruik van gezamenlijke, beschikbare capaciteit. Dit bevordert de doorstroming en ondersteuning van onze cliënten ten aanzien van de nachtzorg, geriatrische revalidatiezorg en gespecialiseerde verpleegkundige handelingen. Ook de inhoudelijke (door)ontwikkeling van de Zorgschakel gebeurt binnen de coöperatie, waarbij het management van de vier aangesloten organisaties een actieve bijdrage levert aan de strategische en beleidsmatige ontwikkeling van de Zorgschakel.

Binnen de Zorgschakel zijn een veertigtal medewerkers werkzaam binnen de disciplines Medisch Technisch Handelen (MTH), Wondexpertise en Nachtzorg. Daarnaast draagt de Frontoffice van de Zorgschakel zorg voor een goede toeleiding van cliënten. De teams zijn professioneel georganiseerd, dat wil zeggen dat ze in hoge mate over een eigen verantwoordelijkheid beschikken.

De manager Zorgschakel Enschede is integraal verantwoordelijk voor het geheel van activiteiten die behoren tot de ZSE. Tevens vertegenwoordigd hij/zij de Zorgschakel in diverse externe contacten. De manager Zorgschakel legt verantwoordelijkheid af aan het dagelijks bestuur van de ZSE.

Waar zijn we naar op zoek?

Voor de Zorgschakel Enschede zijn we in verband met het vertrek van de huidige manager op zoek naar een

Manager

Voor 12 – 16 uur per week (min – max)

 Wie zoeken we?

Een manager die:

Overwicht en overzicht heeft, communicatief sterk is op elk niveau en ervaren is in/met de zorgsector;

Een afgeronde relevante HBO+ / WO opleiding en een academisch werk- en denkniveau bezit;

Ervaring heeft met het aansturen van professionals middels een coachende stijl van leidinggeven;

Resultaatgericht is, kan ontwikkelen, kan verbinden en kan borgen;

Actief verbinding houdt met de teams, de aangesloten organisaties en de stakeholders;

Gevraagd en ongevraagd het dagelijks bestuur adviseert.

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende functie binnen een in ontwikkeling zijnde organisatie met veel afwisseling, ontwikkelmogelijkheden en een breed netwerk.

Inschaling vindt conform cao VVT plaats op basis van ervaring in FWG 65

(minimaal € 3.444, – / maximaal € 5.188, – bruto full time op basis van 36 uur)

 Solliciteren op de functie

Brieven voorzien van cv kunnen tot 1 september 2018 worden gericht aan de heer E. Gramsbergen (Dagelijks Bestuur, Zorgschakel Enschede) via www.zorgselect.nl

De sollicitatie- en adviesgesprekken zijn gepland op woensdagmiddag 19 september 2018  in Enschede. Meer informatie over de functie is verkrijgbaar bij Ineke Olthof (huidige manager  ZSE), via haar secretaresse te bereiken op 053 460 2702

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen