Facilitair coördinator veiligheid – 32 uren

Geplaatst op 2 oktober 2020.

Wij geloven dat elke collega en cliënt uniek, waardevol en zeer geliefd is. Zo kijken we naar onszelf en naar de ander. Een veilige werk- en leefomgeving voor onze collega’s en bewoners is van groot belang.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Je werkt in een team en je maakt onderdeel uit van de Facilitaire afdeling. Werkzaamheden en storingen worden in een digitaal meldsysteem verzameld. Je bent in staat hier zelf prioriteiten in te stellen en de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Binnen je takenpakket vallen onder andere het organiseren van de brandveiligheid van de gebouwen. Je regelt de BHV trainingen en organiseert ontruimingsoefeningen. Je zorgt dat de periodieke controles worden uitgevoerd en certificaten van onze gebouwen op orde zijn en blijven. Je voert audits uit volgens een vast schema. Je bent in je rol als preventiemedewerker verantwoordelijk voor het vaststellen en uit (laten) voeren van de RI&E. Voor de uitvoering hiervan werk je samen met de afdeling P&O aan een veilige organisatie. Daarnaast heb je regelmatig contact met de bewoners en collega’s van onze locaties.

Wie zoeken wij als collega?

 • Wij zoeken een collega met een afgeronde relevante MBO niveau 4 of HBO opleiding, bijvoorbeeld een facilitair of veiligheidskunde.
 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en initiatiefrijk.
 • Je beschikt over goede computervaardigheden.
 • Je weet de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je vindt het een leuke uitdaging om op locaties problemen te voorkomen en bent flexibel als zaken anders lopen dan gepland.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Kennis van de AVG vanuit de rol functionaris gegevensbeschermer is een pré.

Een rijbewijs B is een must om alle locaties te kunnen bezoeken. Herken jij jezelf in dit profiel, dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving en informele werksfeer
 • Een contractvoorstel voor de duur van 7 maanden met de uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Loon en inschaling conform de cao VVT, passend bij je werkervaring en opleidingsniveau.
 • Een platte organisatie met ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open!

Solliciteren

Stuur je Motivatiebrief met CV vóór 16 oktober naar po@zorggroep-manna.nl. De gesprekken zullen gevoerd worden in week 43, houd hier alvast rekening mee in jouw agenda. Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze Facilitair Coördinator Andrea Vogteloo via ons algemene telefoonnummer 053 3030 600.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen