Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) Tussen de 28 en 36 uur per week

Geplaatst op 25 april 2019.

Manna – Team Magnolia & De Linde

Jij hebt een uitdagende rol in de zorg! Je gaat werken in een klein zelfstandig team op onze locatie, de Wingerd in Enschede. Als team ben je samensturend en heb je samen de verantwoordelijkheid. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Als EVV-er ben je daarin een stimulator. Zorggroep Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen! De komende jaren willen we de eenzaamheid gaan bestrijden en zullen we hier ook binnen locatie de Wingerd veel aandacht aan besteden. Als organisatie zijn we vernieuwend en staan we open voor verandering, zo werkt Team Magnolia & De Linde volgens de thuiszorgconstructie.

Wat houdt de functie in?

Als EVV-er bij Manna ben jij als coördinator het eerste aanspreekpunt voor 10-15 bewoners met een somatische zorgvraag. Je stelt het digitale zorgleefplan op in overleg met de bewoner, je monitort de geleverde zorg en gemaakte afspraken en evalueert je doelen.
Je bent de verbindende schakel voor en tussen cliënten, familie, behandelaren en collega’s. Bij ons staat kwaliteit van leven centraal, de bewoner bepaalt wat dat inhoudt voor de bewoner en jij weet dit overtuigend te vertalen naar je team en de planning.
Binnen je team heb je als EVV een belangrijke functie, jij weet als geen ander de belangen van je bewoner te vertegenwoordigen maar hebt ook oog voor werkvreugde van je collega’s.  Je hebt de vrijheid om routes aan te laten passen aan de wensen van bewoners en kunt hierbij vertrouwen op de expertise van de centrale planners.

Wat vragen wij?

  • Minimaal een gediplomeerde verzorgende 3IG of verpleegkundige (en bij voorkeur het diploma van EVV-er of GVS, of de bereidheid deze te volgen)
  • Mimimaal 1 jaar werkervaring als EVV-er of gelijkwaardig
  • Samensturing vindt jij een uitdaging en verandering maakt je blij
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en anderen
  • Aansluiting bij onze identiteit met een christelijke levensovertuiging.

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 40 conform de cao VVT afhankelijk van diploma en ervaring.

Enthousiast?

Reageren kan door voor 9 mei een motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Vragen kan je stellen aan Saskia Klaasse (Verpleegkundige en EVV)  of Esther Kremers (Verpleegkundige). Beiden te bereiken op 053-3060600.

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet.

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen