Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV-er) 28-32 uur per week

Geplaatst op 4 juni 2019.

Stel je voor: je wordt dement. Je bent vergeetachtig en voelt je niet op je gemak. (Her)kent je bekenden niet meer. Dan wil je een vertrouwde omgeving. Je wilt iemand hebben op wie je elke dag kunt vertrouwen. Wij zoeken een EVV-er op wie bewoners met dementie voor de volle 100% kunnen vertrouwen. Iemand bij wie hun zorg in goede handen is.
Kunnen onze bewoners op jou steunen? Ben jij een professional die persoonlijke aandacht geven (en ontvangen) ontzettend belangrijk vindt, kwaliteit van zorgverlening garandeert en een prettige teamgenoot is? Lees dan vooral verder.

Werken bij Manna, locatie Cypressenhof

In de Cypressenhof kom je te werken binnen een team met veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om meerdere competenties aan bod te laten komen. De Cypressenhof is een locatie met verpleeghuiszorg. Er is plek voor 27 bewoners en er zijn 3 huiskamers met elk hun eigen uitstraling (klassiek, jaren 50/60, woonkeuken). In ons dagelijks werken is de herinnering van de bewoner ons vertrekpunt. Het werk bestaat uit het verlenen van zorg volgens het zorgleefplan. Hier horen ook verpleegtechnische en coördinerende handelingen bij.

Wat houdt de functie in?

Als EVV-er bij Zorggroep Manna ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, het signaleren van problemen en door het onderhouden van contacten draag je bij aan de levenskwaliteit van cliënten in een kleinschalige leefomgeving. Voor een groep (psychogeriatrische) cliënten en hun eerste contactpersoon ben jij als EVV-er het eerste aanspreekpunt. Je bewaakt het zorgleefplan, zodat daarmee de continuïteit van de zorg is gewaarborgd. Je ziet toe op de naleving van de daar gemaakte afspraken en het actueel houden van het zorgleefplan. Een onmisbare en dankbare taak!

Wat vragen wij?

–  Een afgeronde EVV-opleiding of de bereidheid deze te volgen
–  Goede communicatieve vaardigheden
–  Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
–  Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten
–  Je bent in staat te delegeren

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een goede werksfeer in een kleine organisatie met een platte structuur met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 40 conform de cao VVT afhankelijk van het niveau en de werkervaring. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 7,4% en een actieve personeelsvereniging

Enthousiast?

Reageren kan door voor 2 juli 2019 een motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Ruth Schellevis (EVV-er)  of Juuleke ter Avest (teamcoach), te bereiken op 053-4844465.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de indiensttreding.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen