1 Leerling Verpleegkundige MBO- BBL 24 uur per week

Geplaatst op 16 april 2019.

Manna biedt ondersteuning en persoonlijke aandacht vanuit een christelijke basis aan iedereen. We leveren verpleging en verzorging vanuit samensturende teams in de wijkverpleging, het verzorgingshuis en kleinschalig wonen. Als Lerende Organisatie (de zgn. Leertuin) bieden wij goede ondersteuning voor de ontwikkeling van onze medewerkers d.m.v. workshops, intervisie en begeleiding.

Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundige in opleiding combineer je leren en werken in een tweejarig traject. Gedurende je opleiding ga je steeds meer taken zelfstandig uitvoeren. Als verpleegkundige richt jij je op de verbetering en/of behoud van welzijn en gezondheid van cliënten, in samenwerking met cliëntsystemen, collega’s, huisarts en anderen. Je hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en coördinatie van zorg. Je werkt met cliënten met diverse zorgvragen, zowel somatische, psychische en psychogeriatrische zorg.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar de beste zorg voor de ouder wordende mens. Je bent een bekwame Verzorgende 3IG-er die zich graag verder wil ontwikkelen als zorgkundige. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om te reflecteren op je eigen ontwikkeling. Je herkent jezelf in de visie van Manna. Voor het werken in de wijkverpleging is een rijbewijs een pré.

Wat bieden wij?

De opleiding start in september 2019. Naast je dienstverband ga je een dag per week naar school. Je krijgt goede begeleiding en toerusting in de Leertuin. Een capaciteitentoets en taal & rekenen toetsen maakt deel uit van de selectie. Gedurende je opleiding doe je ervaring op in zowel de wijkverpleging als de intramurale zorg.

Solliciteren

Als jij je graag breed wilt ontwikkelen als verpleegkundige in de VVT en bereid bent om in jezelf te investeren door het volgen van deze opleiding, zien we je sollicitatie graag tegemoet. Een selectie van de kandidaten wordt uitgenodigd voor een sollicitatiebijeenkomst, waarin je kennis maakt met de verschillende afdelingen en wij met jou. Daarna volgt de definitieve selectie voor de opleidingsplaats.

Je heldere motivatie en CV kun je sturen tot uiterlijk 29 april naar po@zorggroep-manna.nl  De selectiebijeenkomst vindt plaats in week 19 of 20.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen