Skip to main content

“Ik vind het belangrijk om begeleiders in het zonnetje te zetten.”

Cliënt Max ontvangt begeleiding en woont bij Manna. Hij rapt al zijn hele leven: “Het is voor mij een uitlaatklep, ik kan er mijn emoties in kwijt”. Max besloot een rap te schrijven voor zijn begeleiders vanuit Manna: “Ik dacht, ik schrijf een nummer voor alle begeleiders want dat verdienen zij. Ik heb het nummer geschreven, opgenomen en rondgestuurd naar mijn begeleidster. Ze vond het meteen heel mooi. Ik vind het belangrijk om begeleiders in het zonnetje te zetten en dat zij gezien worden. Ze doen zoveel, meer dan de meeste mensen denken. Ik vond dat ik mijn waardering voor hen moest uitspreken, voor alles wat ze doen.”

Benieuwd naar de rap* van Max? Beluister het nummer hieronder.

https://soundcloud.com/mcb-de-burgermeester/begeleiders?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

*Credits: de beat is afkomstig uit dit nummer. Wij hebben ons best gedaan om de bronnen te achterhalen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De rap wordt gepubliceerd zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.  Het kopiëren en verspreiden van deze rap is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.