Skip to main content

Wat zijn de maatvoeringen van de appartementen?

Ons verpleeghuis de Wingerd beschikt over 76 appartementen, verdeeld over vijf woonlagen. Elk appartement is voorzien van een eigen voordeur (met bel) en halletje en heeft een grote woonkamer met een open keuken, een slaapkamer en een ruime badkamer met aangepaste voorzieningen. Alle appartementen zijn geschikt om met één of twee personen te bewonen. De globale afmetingen zijn:

  • Woonkamer: 6,0 x 3,5 meter
  • Slaapkamer: 4,0 x 3,5 meter
  • Badkamer: 2,7 x 3,0 meter

Het keukenblok heeft onder andere een elektrische kookplaat. In alle ruimtes van uw appartement is een bel met oproepsysteem aanwezig, waarmee u direct contact kunt leggen met de verzorgende. Zij kan u advies geven via de intercom, maar zij kan ook naar u toe komen.

De Cypressenhof beschikt over 27 appartementen. Elke bewoner van De Cypressenhof heeft een ruime zit-/slaapkamer: heel prettig om zich even terug te kunnen trekken, of om familie en vrienden te ontvangen. De kamer is minimaal 15m2 groot (5,6 x 3 meter) en mag helemaal naar eigen smaak en met eigen meubels worden ingericht. Wij zorgen voor een hoog/laag-bed, vloerbedekking en gordijnen.