Het aanvragen van zorg is eenvoudig. En wist u dat wijkverpleging vergoed wordt vanuit de zorgverzekering? U betaalt geen eigen risico.

Kosten van wijkverpleging

Wijkverpleging van Manna zit in het basispakket van uw zorgverzekering. Dit betekent dat u voor wijkverpleging geen eigen risico en geen eigen bijdrage hoeft te betalen. Om in aanmerking te komen voor wijkverpleging heeft u een indicatie nodig.

Aanvragen van wijkverpleging

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor wijkverpleging. Dit doet u door contact op te nemen met onze wijkverpleegkundige. Zij is bevoegd om u een indicatie te geven. Een indicatie geeft aan op wat voor zorg u recht heeft. Manna heeft contracten afgesloten met de volgende verzekeraars: ASR, CZ, DSW, Menzis, VGZ en Zilveren Kruis. Wanneer u bij één van deze zorgverzekeraars verzekerd bent, wordt uw zorg vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt de wijkverpleegkundige van uw wijk bereiken via ons contactformulier hieronder of telefonisch via 053 3030 600. U kunt ook via uw huisarts zich aanmelden voor wijkverpleging van Manna.

Aanvragen wijkverpleging

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u hierover nog vragen?

  Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

  Contact opnemen