Thuiszorg Verpleging

Professionele zorg voor iedereen die behoefte heeft aan verpleging thuis.

Persoonlijke begeleiding

Kampt u met gezondheidsproblemen? Bent u aan het herstellen van een operatie, maar wilt u dit graag thuis doen? Heeft u meer uitgebreide zorg nodig dan alleen persoonlijke verzorging? Thuiszorg Verpleging van Manna staat voor u klaar.

Wat houdt thuiszorg verpleging in?

Manna helpt u bij uw herstelproces na een operatie of bij algemene verpleging. Deze verpleging bestaat uit wondverzorging en het toedienen van medicatie en injecties. Het verpleegkundig team bestaat uit bekwame verpleegkundigen die u graag snel weer zien herstellen. Onze zorgzame handen zullen u er weer bovenop helpen.

Een vast aanspreekpunt

Onze verzorgenden en verpleegkundigen willen u een vertrouwde en warme omgeving bieden. Manna werkt met kleine teams van gediplomeerde mensen, zodat u niet elke keer een nieuw gezicht ziet. Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwd raakt met onze verpleegkundigen en onze hulp ervaart als persoonlijk en warm.

Voor wie?

Thuiszorg verpleging is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan verpleging thuis. Bijvoorbeeld na een ongeluk of ziekenhuisopname of door ouderdom.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over thuiszorg van Manna? Klik op praktische informatie thuiszorg, of maak gebruik van het menu aan de linkerkant van deze pagina. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op 053 – 30 30 600.

Thuiszorg verpleging