Skip to main content

Op zoek naar thuiszorg in Twente? 

Thuiszorg van Manna is er voor iedereen die zelfstandig woont en voor korte of  lange tijd thuis zorg nodig heeft. Manna biedt zowel hoog als laag complexe zorg.

Betrokken teams
Wij werken met zeven gedreven en betrokken teams in Hengelo en Enschede. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en toegankelijk.

Mogelijkheden thuiszorg Twente
Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van thuiszorg in Twente. Wij kunnen helpen met het aantrekken van steunkousen of hulp bieden bij het toedienen van medicatie. Hulp nodig bij het opstaan of ondersteuning bij het wassen en aankleden? Ook dan kunt u thuiszorg van Manna inschakelen. U kunt ook bij ons terecht als u herstelt van bijvoorbeeld een operatie of als u meer nodig heeft dan verzorging.

Wist u dat personenalarmering van Manna ervoor zorgt dat u snel hulp kunt inschakelen? Met slechts één druk op de knop. Zo kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen en hoeft u zich geen zorgen te maken over wat u moet doen als er iets gebeurt.

Specialistische thuiszorg
Wanneer u bijvoorbeeld na een opname in het ziekenhuis specialistische zorg of verpleging nodig heeft dan kan Manna hierin ondersteunen. Zo kunt u thuis herstellen van een operatie en hulp krijgen bij wondverzorging, een infuus, stoma of medisch technische handelingen.

Hulpmiddelen
Zo lang mogelijk thuis wonen: er zijn vele hulpmiddelen die kunnen helpen om alles te blijven doen zoals u gewend bent. Daarin denken wij graag mee en geven wij advies. Denk hierbij aan een rollator, hoog-laagbed, beugels in het toilet en meer…

Caren zorgt
Wist u dat u bij ons ook via internet met onze zorgverleners kunt overleggen? Dat noemen wij ‘Caren Zorgt’. U (of uw familie) kan zo vragen stellen. Ook houden we de ontwikkelingen in uw situatie bij in uw eigen (digitale) dossier. Zo bent u altijd op de hoogte en het kost u niks extra’s. Op deze manier betrekken wij u bij de zorg en houden we u op de hoogte.

Hulp bij dementie
Is er dementie vastgesteld bij u of iemand binnen uw familie? Dat kan veel vragen oproepen. Hoe gaat uw toekomst er nu uitzien? Kunt u thuis blijven wonen? Hoe organiseert u hulp? Hiervoor kunt u bij Manna terecht. Manna biedt woonplekken waar u met dementie veilig kunt wonen. U staat er niet alleen voor. Wij beiden casemanagement op het moment dat u nog thuis woont en (mogelijk) dementie hebt. Het casemanagement wordt overgedragen wanneer u bij ons komt wonen.

Mantelzorgers
Mantelzorgers zijn belangrijke zorgverleners. Wij vinden het belangrijk om mantelzorgers te ondersteunen en goed met hen te communiceren. Ook dit doen we o.a. via Caren Zorgt. Wij begrijpen dat thuiszorg fijn kan zijn om u te ontlasten.

Contact met Manna
Wilt u meer weten over thuiszorg in Twente (Enschede of Hengelo), heeft u vragen? Bel ons op 053 30 30 600 of mail naar info@zorggroep-manna.nl en geef aan dat u graag zorg wilt ontvangen. We bespreken kort telefonisch wat uw zorgvraag is. We plannen vervolgens een huisbezoek, waarna u zorg kunt ontvangen vanuit Manna.

wijkverpleging van manna

Neem contact met ons op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorggroep Manna is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering