Thuiszorg Borne

Professionele hulp in het huishouden

Thuiszorg

Thuiszorg Borne van Zorggroep Manna

Zorggroep Manna biedt Thuiszorg aan voor bewoners in de gemeente Borne. Gemeente Borne heeft ruim 21.000 inwoners. Gemeente Borne kent, naast het dorp Borne, de kernen Hertme en Zenderen. Zorggroep Manna is de enige zorgaanbieder in deze gemeente die werkt vanuit een christelijke overtuiging. Naastenliefde, respect en aandacht zijn de kernwaarden die richting geven in ons werk. Wij zijn er voor iedere bewoner van Tubbergen en de omliggende dorpen die thuiszorg nodig heeft, ongeacht achtergrond, overtuiging of religie. Zorggroep Manna heeft verschillende soorten thuiszorg, namelijk:

Persoonlijk

Manna staat voor persoonlijke zorgverlening. Dat betekent dat we de zorg zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw wensen. Wij bespreken met u op welk tijdstip u graag hulp wilt ontvangen. U krijgt een persoonlijke afsprakenmap met alle informatie en afspraken over de zorgverlening.

Thuiszorg aanvragen

U vraagt Thuiszorg aan bij het zorgloket van gemeente Borne en u geeft aan dat u hulp wilt van Zorggroep Manna. De gemeente zal uw aanvraag verwerken en vervolgens doorsturen naar Zorggroep Manna. Hier kan enige tijd overheen gaan. Wanneer de indicatie binnen komt bij Zorggroep Manna zal een medewerker u nog dezelfde dag bellen voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Op basis van uw wensen worden er afspraken vastgelegd over uw persoonlijke zorgverlening.

Thuiszorg WMO