Weihnachtsmarkt Oberhausen CentrO 2019

Op zaterdag  21 december 2019 gaan we met de PV naar de weihnachtsmarkt in Oberhausen CentrO!

CentrO is het gigantische shopping center aan de rand van Oberhausen. Het is Europa’s grootste shoppingcentrum! In CentrO vindt jaarlijks een kerstmarkt plaats, maar eigenlijk zijn dit drie kerstmarkten! Er staan maar liefst 150 houten hutjes met allemaal kerstartikelen! In Centro zijn meer dan 220 winkels, café’s, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

Wichtelmarkt – kerst in het dorp van de kabouters

Op de Wichtelmarkt komen al diegenen aan hun trekken, die graag terugdenken aan de kerstdagen van hun kindertijd. Want in dit gedeelte van de kerstmarkt rond het CentrO wemelt het van de citaten uit bekende sprookjes en verhalen uit de kersttijd. De aangeboden producten worden gepresenteerd in sprookjesachtige kabouterhuisjes. En ook de kleintjes komen in dit deel van de CentrO kerstmarkt aan hun trekken: Ze zullen zich verwonderen over de sprekende sprookjesboom, kunnen op de vrolijke kaboutercaroussel rijden of een tochtje ondernemen op het kabouterspoor.

Santa’s Village – winterse stemming beleven

Santa’ Village op de kerstmarkt rond het CentrO inspireert jullie met romantische kleine huisjes gemaakt van zuurstokken, met elementen uit de notenkraker of decoraties van geschenken. Deze bonte kerstwereld brengt groot en klein in zijn ban. Hier proberen jullie de zoete punch ter gelegenheid van kerst of laat je je gaan met een paar zoetigheden. Wanneer jullie echter liever op de hartige tour gaan dan kun je natuurlijk ook terugvallen op de klassieke braadworst met mosterd.

Almdorf – Kerstmis in Alpenlandschap bij het CentrO Oberhausen

In het Almdorf beleven jullie de kerstmarkt rond het CentrO als stemmige kerst in de bergen. Dit gedeelte baadt in een winterse sfeer en brengt jullie in verrukking met zijn uitstraling van een Alpenlandschap. Hier kunnen jullie sleeën, spelen in de sneeuw of deelnemen aan een uitgelaten après-ski party.

In de binnenstad van Oberhausen (Altstadt) is ook een kerstmarkt. Deze bevindt zich vlakbij het station (Haubtbahnhof). De CentrO Kerstmarkt ligt net buiten het centrum (in Neue Mitte). Vanuit de kerstmarkt CentrO kun je met de tram in 6 minuten naar de kerstmarkt in het centrum (Hauptbahnhof) van Oberhausen.

Vertrek & aankomst

We gaan met de bus en vertrekken vanuit Hengelo en Enschede.

Hengelo: 10.00 uur – Parkeerplaats Makro
Enschede: 10.30 uur – Wethouder Nijhuisstraat 1

We zullen rond 12.00 uur in Oberhausen aankomen.
Vertrek vanuit Oberhausen: 18.30 uur

Je mag introducees meenemen, maximaal 3. Geef dit aan bij jouw aanmelding.
Een introducee betaalt €10,- voor de busreis. Na aanmelding van jouw introducee(s) ontvang je een betaalopdracht vanuit Manna.

Aanmelden: Meld je hier aan!

Heb je vragen? Stel ze via jouw aanmelding of mail naar pv@zorggroep-manna.nl

Tot 21 december!

Groeten,

De PV
Freek, Karst, Margreet, Wout-Jan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen