Werknemers van Manna hebben een instelling die past bij ons hoger doel ‘Ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke overtuiging’. In ons werk willen we liefdevol naar en dichtbij de cliënt zijn.
We doen ons werk met passie en in kleine teams. Hierdoor zijn we slagvaardig en zichtbaar. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Geloof in wat je doet

Manna is ontstaan vanuit een christelijke geloofsovertuiging. Naast de medewerkers zijn ook veel bewoners en cliënten christen. Voor ons is het belangrijk dat onze zorgverlening aansluit bij de normen en waarden van de cliënten. Het motto ‘Geloof in wat je doet‘ wordt dan ook gehanteerd bij vacatures en werving van nieuwe medewerkers. Een kernwaarde met een dubbele boodschap: we zijn overtuigd van ons kunnen en we werken vanuit onze (christelijke) overtuiging. Dit betekent niet dat Manna alléén aan christenen zorg levert: de cliënt staat voorop, wij verlenen goede zorg aan iedereen. Lees meer over onze visie.

Pas ik bij Manna?

Kun jij je helemaal vinden in deze benadering en wil je graag werken in de zorg? Bekijk dan onze vacatures. Open solliciteren kan natuurlijk ook.

Werkpakt

Manna heeft het keurmerk Werkpakt van de gemeente Enschede ontvangen. Dit betekent dat Manna zich nadrukkelijk onderscheidt door sociaal ondernemerschap. We onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

www.werkpleintwente.nl

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen