Werken als thuishulp

Zorggroep Manna verleent al ruim zestig jaar thuiszorg in Twente. Als thuishulp van Manna werk je zelfstandig bij mensen in het huishouden. Je ondersteunt hen bij het krijgen van een schoon en leefbaar huis. Je houdt van aanpakken en kunt goed communiceren met mensen die deze vorm van hulp nodig hebben. Vaak zijn dit oudere of zieke mensen.

Aan de slag bij Zorggroep Manna

Ben jij een gedreven thuishulp en wil je aan de slag gaan bij Manna? Dan kan dat als je nu ondersteuning verleent bij mensen die graag ondersteuning van Zorggroep Manna krijgen. Als jouw cliënten overstappen naar Zorggroep Manna, kun jij eenvoudig solliciteren bij ons en aan de slag gaan bij jouw vaste cliënten. Wij werken in de gemeente Almelo, Borne, Enschede, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen , Twenterand of Wierden.

Meld je aan via onderstaand formulier en geef aan wie van je huidige cliënten huishoudelijke ondersteuning van Zorggroep Manna willen ontvangen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We kunnen je dan meer vertellen over hoe de overstap naar Zorggroep Manna in zijn werk gaat.

Heb je nog geen cliënten, maar wil je wil aan de slag als thuishulp bij Zorggroep Manna? Vul dan ook onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op.

  Je voornaam: (verplicht)

  Je achternaam: (verplicht)

  Je geboortedatum: (verplicht)

  Jouw e-mailadres: (verplicht)

  Jouw telefoonnummer: (verplicht)

  Jouw huidige functie:

  Hoeveel uren werk je op dit moment volgens het arbeidscontract? (verplicht)

  Hoeveel uren per week ben je beschikbaar?

  Bij hoeveel cliënten werk je? (verplicht)

  Wat is je hoogst genoten opleiding? (verplicht)

  Hoe lang werk je bij jouw huidige werkgever?

  Op welke dagen ben je beschikbaar? (verplicht)

  Willen deze cliënten samen met je overstappen?
  Zo ja, hoeveel willen er met je overstappen?

  In welke gemeente wonen jouw cliënten?

  Upload jouw CV

  Heeft u hierover nog vragen?

  Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

  Contact opnemen