Stil staan is achteruitgang. Daarom bieden we veel mogelijkheden aan om je te ontwikkelen binnen Zorggroep Manna. Ook als je nu een opleiding volgt en een (maatschappelijke) stageplek nodig hebt, ben je van harte welkom bij Zorggroep Manna.

Interne opleidingen

We vinden het belangrijk dat als je bij ons werkt je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom geven we veel trainingen en cursussen in de organisatie. Je kunt hierbij denken aan (herhalings)trainingen voor specifieke zorg- of verpleegtechnische handelingen. Hiermee kun je ook punten halen voor het V&VN kwaliteitsregister.

Ook geven we intern trainingen op efficiënt werken (bijvoorbeeld Lean Yellow belt) of andere afdelingsgerelateerde trainingen. Heb jij kennis/ervaring die je graag wilt delen met je collega’s? Dan geven we je daarin de mogelijkheid. We leren graag van elkaar!

Stageplek

Volg jij een opleiding in de zorg of bijvoorbeeld P&O of facilitaire dienstverlening? En wil je stage lopen in de zorg? Dan ben je van harte welkom bij Zorggroep Manna. Jouw stageplek laten we aansluiten bij je leerdoelen. Wil je stagelopen? Vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op.

We raden je aan dit ruim van te voren van de startdatum van je stage te doen.

Maatschappelijke stage

Met een maatschappelijke stage kunnen leerlingen van het voorgezet onderwijs kennis maken met groepen uit de samenleving met wie ze normaal gesproken misschien weinig mee omgaan. Ouderen zijn hier een voorbeeld van. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen in contact komen met deze groep mensen. Daarom kun je bij Zorggroep Manna een maatschappelijke stage lopen.
Wil jij een maatschappelijke stage lopen bij Zorggroep Manna? Vul dan het contactformulier [LINK] in. We vinden het belangrijk dat je er bij vermeld waarom je je maatschappelijke stage in de zorg wilt lopen en wat je graag zou willen doen. Wij nemen dan contact met je op voor de mogelijkheden.

Omdat we elk jaar veel aanmeldingen krijgen is het slim om je op tijd aan te melden.

Meelopen

Ben je student of werkzaam in een andere sector dan de zorg, maar wil je wel eens weten hoe het is om in de zorg te werken? Of heb je een vacature [LINK] op onze website gezien en wil je eerst eens meelopen voor je solliciteert? Die mogelijkheid bieden we jou!
Tijdens een dag(deel) meelopen krijg je veel te zien van het werken in de zorg. Ook als je eens een dag op een ondersteunende afdeling wilt meelopen is dat mogelijk.

Vul het contactformulier  in en laat weten op welke afdeling je eens wilt meelopen. We nemen dan contact met je op voor de mogelijkheden.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen