Klacht en compliment

Wij willen onze zorg voortdurend verbeteren en u kunt ons daarbij helpen.
Bij Zorggroep Manna is uw zorg in goede handen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze zorg, dienstverlening of communicatie. Meestal brengt een goed gesprek met de betreffende medewerker of uw contactpersoon een oplossing. Als dit niet leidt tot het gewenste resultaat of als u het niet met de betrokken medewerker kunt/wilt bespreken, kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling. Uw melding kan ons helpen om onze zorg aan u en anderen te verbeteren.

Compliment
Bent u tevreden? Laat dan op zorgkaartnederland.nl weten waar u zo tevreden over bent.

Klachtenregeling
Onze klachtenregeling is gebaseerd op de landelijke regeling voor thuiszorg, verzorgingshuizen en verpleeghuizen, de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg). Klachten over huishoudelijke zorg of persoonlijke begeleiding (WMO) behandelen wij ook volgens deze regeling. De Klachtenregeling Zorggroep Manna 2017 kunt u hier lezen. Heeft u vragen over de behandeling van een klacht dan kunt u  terecht bij de klachtenfunctionaris van Zorggroep Manna.

De Wet BOPZ beschermt de rechten van de cliënten die te maken krijgen met dwang in de zorg. Voor klachten in de het kader van de Wet Bijzondere Opneming Psychiatrische Ziekenhuizen is een aparte regeling opgenomen in de klachtenregeling.

Klachtenfunctionaris
U kunt contact opnemen met de klachtenfunctionaris voor bemiddeling of advies. Daarnaast kunt u met vragen of onvrede ook contact opnemen met de cliëntenraad.

Bereikbaarheid klachtenfunctionaris
Telefoon: 053-3030600 (via receptie)
E-mail: klachtenfunctionaris@zorggroep-manna.nl
Of via onderstaand contactformulier.

Bereikbaarheid cliëntenraad
Telefoon: 053-3030600 (via receptie)
E-mail: clientenraad@zorggroep-manna.nl

Per post:
Zorggroep Manna
t.a.v. de Klachtenfunctionaris
Postbus 43
7500 AA Enschede

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer:

Onderwerp

Uw bericht

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678

Contact opnemen