Update maatregelen coronavirus 3 april

Geplaatst op 3 april 2020.

Vanuit Manna doen wij wat in onze mogelijkheid ligt om verspreiding van het coronavirus af te remmen. Samen volgen we de maatregelen van het RIVM op. Mocht er sprake zijn van een besmetting dan gaan we geïsoleerd verplegen om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. We houden met verschillende scenario’s rekening.

De huishoudelijke ondersteuning, wijkverpleging en begeleiding blijven we zoveel mogelijk leveren met de nodige aanpassingen door de maatregelen. Het vraagt een enorme inspanning van onze medewerkers. We zijn blij met hun inzet, hun flexibiliteit en hun zorg voor de kwetsbare doelgroep. De komende weken zijn onzeker en we weten niet wat er komen gaat, maar samen moeten we blijven zorgen. Juist in deze tijd.

De Raad van Toezicht van Manna wil alle betrokkenen bij Manna een hart onder de riem steken. Ze leven enorm mee en wensen ons sterkte en succes toe in deze spannende periode.

Het is hartverwarmend te zien hoeveel mensen hulp aanbieden. Binnen Manna kijken we wat we nu kunnen inzetten en wat later eventueel nodig is.

We zijn trots op alle mensen die zich inzetten in de strijd tegen het coronavirus. Uit Liefde!

Meer informatie over zorg in deze tijd of wat u kunt doen? Kijk op deze pagina.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen