Kom binnenkijken bij Manna

Geplaatst op 11 oktober 2019.

Benieuwd naar het wonen bij Manna? Op zaterdag 26 oktober van 9.30 – 12.30 uur bent u van harte welkom in De Wingerd in het centrum van Enschede en zaterdag 2 november van 12.00-14.00 uur in De Cypressenhof aan de Hengelosestraat 363. Iedereen is van harte welkom rond te kijken, vragen te stellen en een appartement/zit-slaapkamer te bezichtigen. Er zijn diverse medewerkers aanwezig om informatie te geven over het wonen in De Wingerd en De Cypressenhof en de zorg die geboden wordt.

Verzorgingshuis
In De Wingerd kunnen ouderen wonen met een compleet pakket aan zorg. Daarnaast is het mogelijk voor echtparen om samen te blijven wonen, ook als één van de twee meer zorg nodig heeft. Naast de zorg is er een divers activiteitenaanbod. Zo is er elke week een weekopening en -sluiting en zijn er regelmatig spelmiddagen of bewegingsactiviteiten.

Kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie
De Cypressenhof is een kleinschalige woonvorm waar mensen met dementie veilig kunnen wonen en hun herinnering het vertrekpunt is. De Cypressenhof is ingedeeld in drie wooneenheden. Elke huiskamer met negen bewoners vormen samen een gezamenlijk huishouden.

Manna verleent zorg vanuit christelijke basis voor iedereen. In De Wingerd en De Cypressenhof komt dit ook in verschillende activiteiten tot uiting.

Indicatie
Voor het wonen in De Wingerd en De Cypressenhof is een indicatie nodig. Dit moet aangevraagd worden bij het Centrum Indicatie Stelling (CIZ). De cliëntadviseur van Manna kan daarbij helpen.

Welkom
U bent van harte welkom op zaterdag 26 oktober 2019 van 9.30-12.30 uur in De Wingerd aan de Boulevard 1945, 505-20 en zaterdag 2 oktober van 12.00-14.00 uur aan de Hengelosestraat 363.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen