Kerstmarkt 11 + 13 december 2019

Informatie & veelgestelde vragen

Wanneer
Woensdag 11 en vrijdag 13 december 2019

Waar
Performance Factory / Twentsche Foodhal, Hoge Bothofstraat 39a Enschede.

Hoe laat
Van 15.00 uur – 20.00 uur.

Aan- en afmelden
We willen dat jij je aanmeldt voor de feestelijke kerstmarkt, zodat wij weten hoeveel collega’s er komen en wanneer.
Klik hier om je aan te melden. 

Veelgestelde vragen

Waar is de kerstmarkt dit jaar?
Ons personeelsbestand is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor we niet meer met z’n allen in onze ‘oude vertrouwde’ locatie De Wingerd passen.
Daarom hebben we gekozen voor de prachtige locatie Twentsche Foodhal, Hoge Bothofstraat 39a. Elk jaar krijgen we vanuit de collega’s de vraag of de kerstmarkt ook in andere gemeentes gehouden kan worden. Uiteraard kijken we hiernaar, maar kostentechnisch is dit niet te regelen/ doen. Daarom kiezen we voor één locatie waar alle standhouders komen te staan.

Ik kan niet op 11 of 13 december, wat moet ik doen?
Wat jammer dat je er niet bij kunt zijn. Om in aanmerking te komen voor een alternatief kerstpakket (cadeaubon, inwisselbaar bij één van de winkels die vertegenwoordigd zijn op de kerstmarkt) dien je je af te melden bij jouw teamcoach zodat hij/ zij een cadeaubon voor jou kan regelen.

Mag ik iemand meenemen naar de kerstmarkt?
Sommige collega’s willen een kind of partner meenemen naar de markt. Alleen als het niet anders kan (i.v.m. oppas of vervoer) mag je iemand meenemen. Bedenk dat het druk kan worden, dus nog veel meer mensen dan alleen onze collega’s is niet heel wenselijk.

Is er eten & drinken inbegrepen?
Ja, je krijgt bij binnenkomst twee munten om wat te eten te halen in de Foodhal. Drinken is op eigen kosten, wel geldt er een speciaal tarief voor medewerkers van Manna (10% korting).
Ook kun je jouw waardebonnen inwisselen voor foodmunten bij een stand van de Foodhal op de kerstmarkt.

Hoe kom ik aan de waardebonnen voor de markt?
Bij de ingang van de Foodhal krijg je waardebonnen t.w.v. €25,- waarmee je op de kerstmarkt je eigen geschenken uitkiest. Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van delicatessen, boeken, spelletjes, woonaccessoires, bloemen, gereedschap, etc..

Kan ik producten bijkopen als ik mijn waardebonnen t.w.v. €25,- op heb?
Jazeker! Bij elke standhouder van de kerstmarkt kun je contant of per pin producten bijkopen.

Hoe werken de munten voor het eten?
De Foodhal heeft een aantal kleine restaurantjes, waar je tegen inwisseling van munten wat te eten kunt halen. Deze munten ontvang je bij binnenkomst, samen met de waardebonnen voor jouw kerstpakket. De eettentjes hebben allemaal een aantal kleine gerechtjes die je kunt kopen met jouw munten.

Wat als mijn munten op zijn en ik wil nog wat eten/ drinken?
Uiteraard kun je nog meer bestellen, maar dan wel op eigen kosten. Bij de eettentjes kun je ook pinnen  (let op: geen contant geld). Meer weten? Kijk op www.twentschefoodhal.nl.

Wat doe ik met de munten die ik overhoud als ik weer weg ga?
De munten zijn alléén op 11 en 13 december 2019 geldig, hierna verliezen ze hun waarde.
Heb je munten over? Lever deze dan weer in bij het infopunt in de hal (bij uitgifte van de bonnen).

Is er een garderobe in de Foodhal aanwezig?
Er is een garderobe, maar wel met beperkte capaciteit.

Kan ik met het openbaar vervoer naar de Twentsche Foodhal?
De Twentsche Foodhal is op loopafstand van het centraal station Enschede. Je kan dus prima vanaf het station naar de Foodhal lopen.
Daarom worden er geen busjes geregeld, zoals enkele collega’s misschien wel gewend zijn in de afgelopen jaren.
Misschien kun je gezellig carpoolen met een aantal collega’s?

Waar parkeer ik met mijn eigen auto?
Parkeren met eigen vervoer kan naast de Twentsche Foodhal in de parkeergarage bovenop gebouw Oost. Bij de Foodhal kan je een kortingskaart kopen voor de eerste 3 uur parkeren voor €3,50 en krijg je een kop koffie/thee gratis (i.p.v. €6,50 dagtarief). Parkeren kan ook op de parkeerplaats op het Bothofterrein (hoek Oldenzaalsestraat/ Hoge Bothofstraat). Je betaalt hier wel het normale parkeertarief van de gemeente Enschede.