Skip to main content

Huishoudelijke ondersteuning in Twente

Ondersteuning in het huishouden

Wordt het huishouden u te zwaar? Bijvoorbeeld door ziekte, ouder worden of een beperking? Heeft u hulp nodig in de huishouding? Wij staan graag naast u en ondersteunen u met wat u op dat moment nodig hebt. Wanneer u door het ouder worden, ziekte of een beperking ondersteuning nodig heeft staan wij altijd voor u klaar.

U staat er niet alleen voor

Manna biedt huishoudelijke ondersteuning in Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Tubbergen, Twenterand en Rijssen-Holten. Wij zijn betrouwbaar, zetten het welzijn van de cliënt voorop en bieden kwalitatieve huishoudelijke ondersteuning op maat. U staat er niet alleen voor. Wij maken het u gemakkelijk. Wij staan graag naast u en ondersteunen u met wat u op dat moment nodig hebt. Of het nu gaat om stofzuigen, de badkamer en het toilet reinigen, stof afnemen of de keuken schoonmaken.

Uw welzijn voorop

Manna zet uw welzijn voorop. Huishoudelijke ondersteuning van Manna gaat veel verder dan poetsen. Wij zetten graag een stapje extra. Daarmee bieden we dat wat u nodig heeft, al is het maar eens in de twee weken twee uurtjes schoonmaken. De Huishoudelijk Ondersteuners worden perfect getraind en geïnstrueerd zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.

Caren zorgt

Wist u dat u bij ons ook via internet met onze huishoudelijk medewerker kunt overleggen? Dat noemen wij ‘Caren Zorgt’. Hier kunt u vragen stellen, maar houden we ook de ontwikkelingen in uw situatie bij in uw eigen dossier.

Monique (Huishoudelijk Ondersteuner bij Manna): “Ik heb heel wat adressen in de week, maar bij iedereen is het weer anders. Vooral het contact met de mensen maakt het tot de meest gezellige baan ever!”

Annette (Huishoudelijk Ondersteuner bij Manna): “Na een aantal jaar gewerkt te hebben als Helpende, werk ik nu als Huishoudelijke Hulp in Losser. Dat doe ik al een lange tijd met heel veel plezier. Ik voel me geen poetsmiep, maar zoveel meer dan dat. Je kunt echt iets voor de cliënt betekenen”.

Huishoudelijke hulp aanvragen?

Heeft u huishoudelijke hulp nodig vanuit Manna? U belt met de gemeente voor een indicatie. Lukt het niet? Dan staan wij klaar om u  verder te helpen. Er komt vervolgens iemand van de gemeente bij u op bezoek en u geeft aan dat u huishoudelijke ondersteuning wilt ontvangen van Manna. Manna krijgt een seintje, wij bellen u, komen bij u op huisbezoek en wij zorgen ervoor dat u ondersteuning ontvangt. Meer weten? Neem contact op via kcc@zorggroep-manna.nl.