Open Dag verzorgingshuis De Wingerd

Geplaatst op 16 januari 2018.

Zaterdag 20 januari vindt een Open Dag plaats in verzorgingshuis De Wingerd. Van 12.00-16.00 uur is iedereen van harte welkom een kijkje te nemen en een appartement te bezichtigen. Er zijn diverse medewerkers aanwezig om informatie te geven over het wonen in De Wingerd en de zorg die geboden wordt.

In de Wingerd kunnen ouderen wonen met een compleet pakket aan zorg. Daarnaast is het mogelijk voor echtparen om samen te blijven wonen, ook als een van de twee meer zorg nodig heeft. Er is een divers activiteitenaanbod. Zo is er elke week een weekopening- en sluiting en zijn er regelmatig spelmiddagen of bewegingsactiviteiten.

Dagzorg
Naast wonen en zorg bieden we extra zorg aan mensen die dat nodig hebben in verschillende gezellige huiskamers. Samen wordt hier de dag doorgebracht, activiteiten gedaan en gezamenlijk gekookt en gegeten.

Voor ouderen die zelfstandig wonen in Enschede, maar waar toch behoefte is aan structuur en ondersteuning bieden we dagbesteding.

Indicatie
Voor het wonen in De Wingerd is een indicatie nodig. Dit moet aangevraagd worden bij het Centrum Indicatie Stelling (CIZ). De maatschappelijk werker van Zorggroep Manna kan daarbij helpen.

Welkom
U bent van harte welkom op 20 januari 2018 van 12.00-16.00 uur in De Wingerd aan de Boulevard 1945, 505-20.

 

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen