Open Dag De Wingerd

Geplaatst op 22 februari 2019.

Benieuwd naar het wonen in De Wingerd, het verzorgingshuis van Manna? Kom op zaterdag 2 maart een kijkje nemen in De Wingerd in het centrum van Enschede aan de Boulevard 1945, 505-20. Iedereen is van harte welkom rond te kijken, vragen te stellen en een appartement te bezichtigen. Er zijn diverse medewerkers aanwezig om informatie te geven over het wonen in De Wingerd en de zorg die geboden wordt.

In de Wingerd kunnen ouderen wonen met een compleet pakket zorg. Daarnaast is het mogelijk voor echtparen om samen te blijven wonen, ook als een van de twee meer zorg nodig heeft. Naast de zorg is er een divers activiteitenaanbod. Zo is er elke week een weekopening- en sluiting en zijn er regelmatig spelmiddagen of bewegingsactiviteiten. Manna verleent de zorg vanuit christelijke basis voor iedereen. In De Wingerd komt dit ook in verschillende activiteiten tot uiting.

Naast wonen en zorg biedt Manna extra zorg aan mensen die dat nodig hebben in verschillende gezellige huiskamers bijvoorbeeld als er sprake is van dementie. Hier wordt dagstructuur geboden en gezamenlijk gekookt en gegeten.

Dagbesteding
Voor ouderen die zelfstandig wonen in Enschede, maar waar toch behoefte is aan structuur en ondersteuning bieden we dagbesteding.

U bent van harte welkom op zaterdag 2 maart van 11.00-15.00 uur

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen