Manna neemt stichting Zeker Zorg over

Geplaatst op 18 november 2019.

Manna neemt de failliete stichting Zeker Zorg over. Zeker Zorg begeleidde cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan binnen de maatschappij door het leveren van begeleiding en beschermd wonen.

Zeker Zorg vroeg eind oktober haar faillissement aan. Na het vertrek van de oprichters van de stichting in januari 2019 is er alles aan gedaan om de organisatie overeind te houden. De problemen die in voorgaande jaren ontstonden, bleken veel groter dan bekend was. Een faillissement was daarmee onafwendbaar. De curator besloot vandaag dat Manna Zeker Zorg mag overnemen. Hierdoor is er voor alle cliënten van Zeker Zorg gegarandeerd dat de zorg doorloopt. Ook neemt Manna een groot deel van het personeel over.

Mooi zorgconcept
Manna is enthousiast over het mooie zorgconcept voor kwetsbare mensen geeft André Kok bestuurder van Manna aan. ‘De zorgverlening van Zeker Zorg past binnen onze visie; persoonlijke aandacht en ondersteuning voor iedereen vanuit christelijke basis. Juist voor kwetsbare mensen in Twente willen wij zorg en ondersteuning bieden. Het buddysysteem waar Zeker Zorg mee werkt, gaat uit van naast de cliënt staan. We zijn blij dat door deze overname er een oplossing is voor de cliënten. Het is een kwetsbare groep mensen waar we ons van harte voor willen inzetten.’

De overname betekent dat Zeker Zorg onderdeel wordt van Manna.

Heeft u hierover nog vragen?

Bel het klantcontactcentrum 053 - 30 30 678 of onze veelgestelde vragen.

Contact opnemen